EMP is altijd actueel en voorziet de klant zodoende van de coolste kleding van Khujo. Dit merk maakt ontzettend goeie kleding die er legendarisch uitziet en waarmee het lijkt alsof je zo uit een film bent gestapt. Khujo doet het dan ook heel goed in de modewereld. De kleding van het merk is daarbij niet duur en daardoor voor de meesten goed te betalen. Van Khujo hebben we jassen, tops, jacks en jurken klaarliggen voor de liefhebber. We hebben voor ieder seizoen iets dat geschikt is, en ook voor allerlei gelegenheden, zoals festivals en avondjes uit. Khujo stelt niet teleur. Kom eens kijken naar het Khujo-assortiment van EMP, gooi je winkelwagentje vol en geniet zo snel als mogelijk van je nieuwe outfit!

Khujo is over de hele wereld bekend dankzij een kenmerkende stijl en subtiele retro-invloeden. Het kledingmerk uit Hamburg staat voor kwaliteit en creëert moderne, alsook eenvoudige ontwerpen die het merk zeer populair hebben gemaakt. Of het nou gaat om bomberjacks, streetwear of leren jacks: Khujo doet het uitstekend in de modewereld.

Het verhaal van Khujo begon met één enkele leren jas. De jas werd ontworpen nadat de oprichter terugkwam van een reis naar Manhattan en was het resultaat van een simpel idee: het maken van coole jassen van leer, zoals je die ook kunt zien in oude films. Die jas werd het begin van een succesverhaal. Khujo groeide van lokale fabrikant in Hamburg uit tot een internationaal merk. Jassen met een film-look en een vintage-stijl liggen nog steeds aan de basis van de identiteit van het merk, maar Khujo ontwerpt tegenwoordig meer dan dat en heeft ondertussen een complete lifestyle-collectie.

De reis naar succes was natuurlijk niet zonder tegenslagen. De retro-look van de kleding van Khujo sloeg in de jaren 90 niet echt aan in de modewereld. Achteraf gezien was dat misschien maar goed ook, want dit leidde ertoe dat Khujo een eigen stijl ontwikkelde. Het merk bleef zich ontwikkelen en de jacks van Khujo staan nu op de voorgrond in de modewereld. De jassen van Khujo zijn, net zoals de jacks van het merk, trendy en hebben een coole vintage-stijl. Ze laten zich prima combineren met allerlei andere outfits, zodat je altijd een coole look kunt samenstellen voor in de zomer of winter.

Lees verder
Pagina 1 van 1