Vive Maria

Het begon allemaal met provocerende lingerie: in de jaren 90 maakten designer Simone Franze een groot schandaal met het creëeren van wulps ondergoed, met prints van heiligen en religieuze symbolen erop, in haar woonkamer in Berlijn. Haar Forbidden Couture zorgde voor wat opschudding. Aan de ene kant werd ze beschuldigd van godslastering, aan de andere kant werden mensen helemaal extatisch van haar designs.

Eén ding is duidelijk: de combinatie van aureool en zonde leidde tot een nieuwe fashion trend. Geef toe, een afbeelding van Maria op een string staat best brutaal! Simone Franze werd geïnspireerd door actrice Brigitte Bardot die er in de film Viva Maria bewonderenswaardig en schitterend uitzag in haar rol als stripper

Ondertussen is Vive Maria een succesvolle onderneming geworden die niet alleen lingerie maakt, maar ook alledaagse kleding, zwempakken en accessoires. Het label richt zich op zelfverzekerde en stijlvolle girls die willen opvallen en hun vrouwelijk kant willen accentueren.

Onder het motto "opposites attract", richt Vive Maria zich op de combinatie van onschuld en erotiek. Het merkt wil charmant en tegelijkertijd sensueel overkomen: romantische, speelse strikjes, delicaat kant en mooie bloemendesigns sieren de elegante en vrouwelijke kledij. Maar na een nadere inspectie blijkt het allemaal toch niet zo onschuldig meer te zijn: een nauwsluitende cut, franjes en draperie en meer speelse details zorgen voor een verleidelijk appeal!

Maar het provocerende meesterwerk is nog altijd de lingerie- en nachtkledingcollectie! Maria of andere heiligen komen vandaag de dag niet meer zoveel voor op de hot items, het merk prefereert kruizen en rozen, het verfijnen van transparante elementen en vetering. Deze combinatie van lief en ondeugend is de kern van Vive Maria!

Of het nou om gewone kleding of om lingerie gaat, de extravagante stukken van Vive Maria zijn echte blikvangers. Bij Large kun je voorraad inslaan van de schandalig sexy collectie. We hebben  lingerie, sexy beenbekleding, sensationele beachwear, en schitterende jurken.

Lees verder
Pagina 1 van 1