Eerste namen voor FortaRock 2016; Volbeat headliner

FortaRock 2016 op zondag 5 juni met o.a. Volbeat en preparty op zaterdag 4 juni in goffertpark. Kaartverkoop early birds begint volgende week vrijdag 6 november.

Drie podia, een mooie line-up met voldoende bands, een divers aanbod aan festival catering en natuurlijk de populaire Biergarten: dat is FortaRock. Volgend jaar vindt het metal festival plaats op zondag 5 juni en de eerste namen liegen er niet om: Volbeat, Disturbed, King Diamond, Abbath, Dark Funeral, Windhand en Havok.

Wat is een festival zonder een opwarmfeestje? De preparty van FortaRock wordt komend jaar niet in Doornroosje maar op hetzelfde terrein georganiseerd, op zaterdag 4 juni vanaf 16.00 uur in het mooie Goffertpark en de eerste namen hiervoor volgen snel!

Voor FortaRock 2016 zullen zowel dagkaarten als combi-tickets te koop zijn. De kaartverkoop van de twee Early Bird tickets (combi-tickets en dagkaarten voor de zondag) start volgende week vrijdag 6 november om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl. Hou deze website en de Facebook pagina van FortaRock in de gaten voor meer nieuws over de voorverkoop.

Categorieën: nieuws Large Popmerchandising

Tags: abbath disturbed foratrock 2016 Fortarock havok king diamond volbeat | permalink

Artikel delen: