Nieuwe media releases

Binnenkort verschijnen er weer enkele mooie nieuwe releases aan. Een korte opsomming van de highlights.

De nieuwe plaat van Saxon zal op 16 oktober het levenslicht zien. "Battering Ram" is het 21ste studio-album van dit legendarische, Britse heavy metal kwintet en - zoals gebruikelijk - levert Saxon zijn eigen stijl van de gevierde NWOBHM sound. Het album werd geproduceerd door Andy Sneap (Megadeth, Testament, Exodus, Accept) in de Backstage Studios in Derbyshire. Saxon bewijst opnieuw dat de band de balans tussen evolutie en traditie goed vast weet te houden, wat goed uitkomt wanneer je zowel oude als jonge fans probeert te overtuigen. Op Saxon en natuurlijk Biff & Co. kun je bouwen!

321658-empDeze editie van"Battering Ram" is gelimiteerd tot 300 stuks en wordt geleverd in een ecolbook. Exclusief bij Large krijg je er ook een patch en een button bij (het gaat om 3 verschillende buttons, willekeurig geselecteerd).

Ook verkrijgbaar als LP & 2-CD & T-Shirt en een vinyl versie.

Met de titel ´Never meant to last´ brengt Ryker´s een nieuw album uit. Verkrijgbaar in vier verschillende edities waaronder een CD of LP editie met onderstaand t-shirt.

         

De death metal veteranen van Grave hebben met 'Out of respect for the death' een nieuw wapenfeit in handen. Exclusief bij Large een limited edition boxset bestaande uit 2-cd en t-shirt verkrijgbaar voor € 31,99.

https://www.youtube.com/watch?v=RbAyWFbFmW0

Opeth's Deliverance & Damnation zijn van een nieuwe mix voorzien en vanaf 30 oktober verkrijgbaar in een speciale boxset bestaande uit 2-cd, 2-dvd en boek of als 3-lp.

Het concert dat Anathema op 7 maart 2015 in de Liverpool Cathedral gaf is vereeuwigd op Blu-Ray en DVD + 2-CD.

https://www.youtube.com/watch?v=C_6vNJcaPEc

Coheed And Cambria is toe aan hun 8e album getiteld The color before the sun.

Categorieën: nieuws Large Popmerchandising

Tags: anathema battering ram coheed and cambria never meant to last ryker's saxon | permalink

Artikel delen: