Win tickets voor NK 2013 Skateboarden

Skateboard Federatie Nederland en Hall of Fame organiseren op 27 tot en met 29 september het Nederlands Kampioenschap Skateboarden. Het strijdtoneel is, na de succesvolle jubileum editie van afgelopen jaar, wederom het Ladybird Skatepark in Tilburg.

We hebben 10x2 kaarten weg te geven voor dit evenement. Het enige wat je moet doen is een mailtje sturen naar: prijsvraag@large.nl met als onderwerp "NK2013 SKATEBOARDEN".

We kiezen uit de ingezonden mailtjes willekeurig 10 winnaars die ieder 2 kaarten krijgen.

Stuur ons nu een e-mail

Tijdens twee wedstrijddagen strijden de beste skateboarders van Nederland om de felbegeerde titel ‘Nederlands Kampioen Skateboarden 2013’. Vanaf vrijdag 27 september kunnen de deelnemers zich inschrijven voor de wedstrijd. Op vrijdag kunnen toeschouwers een voorproefje krijgen van wat gaat komen, het skatepark is dan exclusief voor de rijders om zich voor te bereiden op de wedstrijd.

Op zaterdag 28 september worden vanaf 13.00 de kwalificatierondes gereden en op zondag 29 september vinden de kwart-, halve- en finale plaats. Deze dagen wil je als skateboardliefhebber niet missen! Het skatepark is uitdagend en heeft elementen van verschillende disciplines zodat verwacht mag worden dat het een ware show zal zijn. Er is veel plaats voor toeschouwers die door het unieke ontwerp van het park zeer dicht en bijna boven op de wedstrijd staan.

Na de inspannende kwalificatiedag is er natuurlijk behoefte aan ontspanning. Daarom is er weer een knaller van een afsluiting met de NK party op zaterdagavond! Dit is het moment om samen met de deelnemers en de organisatie te genieten van livemuziek en de NK DJ’s. De party vind plaats in de feestzaal en de lobby van de Hall of Fame, waarin Ladybird Skatepark ook gevestigd is.

Na ruim een jaar geopend te zijn heeft Ladybird Skatepark zich goed op de kaart gezet door voor de 2e maal op rij het NK te faciliteren. Het succes van de vorige editie, plus de toezegging er bij te zijn van internationaal succesvolle rijders uit Nederland, beloofd dat de 11e editie van het NK Skateboarden wederom legendarisch zal worden.

Naast de wedstrijd zal er tijdens het weekend ook een expositie zijn van 10 jaar NK Skateboarden en overige evenementen georganiseerd door Skateboard Federatie Nederland.

Een weekend lang zal er toegewerkt worden naar de bloedstollende finale waarna, als de rook is opgetrokken, er drie man op het podium zullen staan...

Zal Robbin de Wit, de winnaar van 2012, zijn titel kunnen behouden?

Zullen internationale Hollandse helden Nassim Guammaz en Tim Zom weer een landstitel erbij pakken?

Of zal aanstormend supertalent Daan van der Linden de beste lijn vinden voor de felbegeerde titel?

Zondag 29 september zullen we het zien!

Deelname kost 30,- incl. catering en feest.

Toeschouwers betalen 5,- per dag incl. feest.

Openingstijden:

Vrijdag 28 september van 14.00 tot 01.00

Zaterdag 29 september van 10.00 tot 04.00

Zondag 30 september van 11.00 tot 00.00

 

Inschrijven:

Vrijdag 28 september van 14.00 tot 23.00

Zaterdag 29 september van 10.00 tot 21.00 (Inschrijving voor niet gekwalificeerden tot 12.00!)

 

Graag zien we jullie op 27, 28 en 29 september.

 

Ladybird Skatepark:

- onderdeel van Hall of Fame - zes dagen per week geopend - skatelessen voor alle leeftijden - skatekantine - skateshop - patio/tuin www.hall-fame.nl www.ladybirdskatepark.nl/

Meer informatie over dit event > http://skateboardfederatie.nl/

Categorieën: nieuws Large Popmerchandising

Tags: Large nk popmerchandising skateboarden skaten Tickets win | permalink

Artikel delen: