Klantenservice

Onze klantenservice staat graag voor je klaar met advies en antwoorden op je vragen. MA – VR 09:00 – 17:00

Als je vragen of suggesties hebt, horen we graag van je!

010-305 81 00
mailbox@large.nl
Contactformulier

Klachtenafhandeling:
Ondanks dat wij altijd proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn, kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over een product, de levertijd of iets anders. Je kunt je klacht kenbaar maken door een bericht aan de service afdeling te sturen middels onderstaand formulier. Klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer je een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Large Popmerchandising B.V. is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, wat aangeeft dat wij ons verplichten, om ons aan de  algemene voorwaarden te houden, die samen met de Consumentenbond zijn opgesteld. Ben je niet tevreden over onze producten of service? En slagen wij er -samen met jou - niet in om tot een voor jou bevredigende oplossing te komen? Dan kun je je geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Kijk op de website van Thuiswinkel Waarborg  voor meer informatie of ga naar de website van de geschillencommissie, https://www.sgc.nl.

Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Nederlandse rechter rechtsmacht.
Vanaf 15 februari 2016 heeft de Europese Commissie een online platform gelanceerd voor buitengerechtelijke geschillenbeslechtingen op contractuele verplichtingen uit online verkoop overeenkomsten of online service overeenkomsten tussen een klant woonachtig binnen de Europese Unie en een ondernemer gevestigd binnen de Europese Unie. Je kunt dit OS platform vinden via de volgende URL:http://ec.europa.eu/consumers/odr/