Gitarist Guns N' Roses geeft clinic in Duycker Ron ‘Bumblefoot’ in Hoofddorp

Gitarist Guns N' Roses geeft clinic in Duycker Ron ‘Bumblefoot’ in Hoofddorp

Op dinsdag 8 oktober geeft niemand minder dan de huidige lead gitarist van Guns N' Roses een exclusieve clinic. De deuren openen om 19:30 en kaarten zijn €15,- excl.

Bumblefoot is gitarist, muziekproducent en songwriter, tijdens deze clinic leert hij iedereen de kneepjes van het vak. Aan het eind van de clinic is er nog een jamsessie waarbij je de kans krijgt om te jammen met the master himself. Verder krijg je de kans om al jouw vragen aan hem te stellen. Het aantal plekken voor deze clinic is beperkt: dus wees er snel bij!

Bumblefoot sloot in 2006 aan bij de rockband Guns N' Roses als lead gitarist toen deze plek vrijkwam. Nu tourt hij over de wereld en speelt hij stadions en concertzalen plat met zijn fenomenale gitaarsolo’s. Daarnaast treedt hij ook op als soloartiest. Met albums als Uncool, Hands en Normal heeft hij binnen de progressieve rock scene furore gemaakt en kan hij als gitarist in adem genoemd worden met artiesten als Mattias Eklundh, Buckethead en Steve Vai.

Op 11 januari 2014 keert Bumblefoot weer terug naar Duycker, deze keer voor een concert. De Nederlandse drummer Dennis Leeflang zal deel uitmaken van Bumblefoot’s band! Leeflang is onder meer bekend als drummer van Within Temptation, Sun Caged en het solo werk van Bumblefoot.

DI 08 OKT | DEUR: 19:30 | AANV: 19:30 | VVK: € 15,- excl. | DEUR: € 15,- excl. |  www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen  waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Het afgelopen jaar hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Dem Slackers, feest DJ Ruud. Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Categorieën: nieuws Large Popmerchandising

Artikel delen: