Gojira op Dynamo Metalfest 2017!

De Franse metalband Gojira speelt als headliner op Dynamo Metalfest 2017. De band gaf vorig jaar op Fortarock een overweldigend optreden en het nieuwste album Magma ontving zelfs een Grammy voor ‘Best Rock Album’. Dat in combinatie met het feit dat Gojira hoog op de wishlist van de festivalorganisatie stond, zorgde ervoor de band in 2017 eindelijk naar Eindhoven komt. Eerder bevestigde het festival de volgende acts al: Testament, Exodus, Entombed A.D, Prong, Toxik en VUUR.

PosterDe technische progressieve metalband Gojira ontstaat in 1996 in Ondres. Tot 2001 staat de Franse act bekend als Godzilla, maar de naam wordt naar Gojira gewijzigd voordat er een album op de plank ligt. De line-up, bestaande uit Joe Duplantier, Mario Duplantier, Christian Andreu en Jan-Michel Labadie, is sindsdien ook nooit gewijzigd.

Het zesde en meest recente album van Gojira, Magma (2016), is er een die op vele jaarlijsten van metalheads en metalmedia bovenaan staat en dat met goede reden. Het album wordt omschreven als artistiek, bewogen en vooral onvergetelijk door diverse (online) magazines. Voor deze plaat ontving het viertal een Grammy voor ‘Best Rock Album’ en voor de single Silvera ‘Best Metal Performance’.

Dat Gojira mateloos populair is onder de metalheads blijkt wel uit het feit dat het concert op 26 maart in Utrecht al ruim van te voren was uitverkocht. Wie geen kaartje heeft weten te bemachtigen, kan dus op Dynamo Metalfest 2017 terecht voor een herkansing.

De line-up bestaat nu dus uit Gojira, Testament, Exodus, Entombed A.D, Prong, Toxik en VUUR. Er worden nog twee bands aan de line-up toegevoegd, waaronder de winnaar van de Dynamo Band Battle. Het tijdschema volgt op een latere datum. Dynamo Metalfest vindt plaats op 15 juli 2017 in het Ijssportcentrum te Eindhoven.

Tickets kosten in de voorverkoop 20 euro (exclusief servicekosten). Je koopt ze hier. Meer info op de website van Dynamo Metal Fest

Natuurlijk geven we bij Large ook dit jaar als sponsor weer tickets weg!

The post Gojira op Dynamo Metalfest 2017! appeared first on Large-Blog.

Categorieën: LARGE nieuws Large Popmerchandising

Tags: 2017 DMF Dynamo Metal Fest Eindhoven Goijra | permalink

Artikel delen: