Details

https://www.large.nl/p/atonement/449558St.html
Artikelnr. 449558St
€ 30,99 € 24,99
Je bespaart 19% / € 6,00 Prijzen incl. BTW
exclusief verpakkings- en verzendkosten

Variations

Product Actions

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket Circa 25 februari 2020

Add to cart options

Product Actions

Artikelnr. 449558
Sexe Unisex
Muziekgenre Metalcore
Mediaformaat 1-3 CD
Artikelonderwerp Bands
Band Killswitch Engage
Producttype CD
Releasedatum 16-08-2019
Het album "Atonement" van Killswitch Engage is speciaal voor de echte fans verkrijgbaar als boxset met een beperkte oplage van slechts 500 exemplaren (5.67" x 5.1" x 1.3"). De boxset bevat het album op CD in een luxe verpakking, inclusief een dubbelzijdige poster en een heuptas.

2019 betekent wederom een grote stap voorwaarts voor de bandleden van Killswitch Engage. Op "Atonement", het achtste studioalbum van de band, hebben Adam Dutkiewicz, Joel Stroetzel, Mike D'Antonio, Justin Foley en Jesse Leach hun muziek weten te verfijnen tot in de perfectie. De openingstrack en eerste single, "Unleashed", combineert dreigend drumwerk met onheilspellende gitaarklanken voordat de muziek wordt vergezeld door een spetterend koor. "The Signal Fire" knalt uit de speakers met superstrakke thrash en racet voorwaarts naar een overtuigende hookline. Met een gastoptreden van Howard Jones, de voormalige frontman van Killswitch Engage en de huidige zanger van Light the Torch, wordt er een waar muzikaal vuurwerk ontstoken waarin twee tijdperken van de band samenkomen. Op de track "The Crownless King" is de grommende stem van Chuck Billy, de frontman van Testament, te horen. De track wordt door Adam beschreven als "fucking awesome", meer hoeven we er eigenlijk niet over te vertellen. Ook "As Sure as the Sun Will Rise", met stormachtige percussie, indrukwekkend gitaarspel en overtuigend zangwerk, klinkt bijzonder doeltreffend. Met "Atonement" slaagt Killswitch Engage er wederom op succesvolle wijze in om haar muziekgeluid verder te ontwikkelen en uit te breiden.
CD 1
1. Unleashed 2. The Signal Fire 3. Us Against the World 4. The Crownless King 5. I Am Broken Too 6. As Sure as the Sun Will Rise 7. Know Your Enemy 8. Take Control 9. Ravenous 10. I Can't Be the Only One 11. Bite the Hand That Feeds