Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 28 april 2021 - 29 april 2021

Delen

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelbeschrijving

- print op de voorkant
- lengte: normale lengte
- pasvorm: normaal gesneden
- halslijn: ronde hals

Over Iron Maiden hoeven we natuurlijk niets meer te vertellen! Zonder deze legendarische metalband zou de muziekwereld er heel anders uit hebben gezien. Met albums zoals "The Number of the Beast" en "Fear of the Dark" veroverde Iron Maiden de wereld. Ook "The Book of Souls" is een echte knaller. Op de voorkant van het girls shirt "Book of Souls Skull" staat een coole print van het hoofd van bandmascotte Eddie. Bovenaan staan de iconische bandletters van Iron Maiden.

Algemeen

Artikelnr. 341585
Kleur zwart
Muziekgenre Heavy Metal
Exclusief Nee
Patroon effen, Schedels
Buitenmateriaal 100% katoen
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Band merch, Bands
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Band Iron Maiden
Producttype T-shirt
Releasedatum 22-09-2016
Geslacht Vrouwen

Is ook verkrijgbaar in