Details

https://www.large.nl/p/clean-your-clock/332141St.html
Artikelnr. 332141St

Variations

Product Actions

Leverbaar binnen 1 week

Add to cart options

Product Actions

GRATIS VERZENDING*

GRATIS

*Minimale bestelwaarde van € 59,99. De verzendkosten zullen automatisch worden afgetrokken bij het afrekenen.

Artikelnr. 332141
Sexe Unisex
Muziekgenre Heavy Metal
Exclusief Nee
Mediaformaat 1-3 Blu-ray & CD
Artikelonderwerp Bands
live Ja
Band Motörhead
Producttype Blu-ray
Releasedatum 10-06-2016
Uitgebracht als Blu-ray & CD combinatie in een digipak (de Blu-ray bevat ook bonusmateriaal). Daarbij wordt het pakket geleverd met een pop-art design (dit uitvoerige ontwerp toont de band in een live scenario met het "Bomber" vliegtuig op de achtergrond).

De ziel van Motörhead was altijd het best te zien, te horen en te voelen tijdens de tours, wanneer de band haar onverslaanbare cocktail van geconcentreerde kracht en hoge volume losliet op de fans. Zelfs na vier decennia aan bottenkrakende optredens, waren de concerten van Motörhead nog altijd regelmatig uitverkocht. UDR Records besloot de shows van 20 en 21 november 2015 in de Zenith in München op te nemen, waar Motörhead twee briljante concerten speelde. Het publiek werd geconfronteerd met donderende rock & roll shows die in de buurt kwamen van de vroegere optredens die de band zo populair hebben gemaakt. Lemmy klinkt perfect, zelfs een beetje gemeen op een positieve manier, ook grommend en hier en daar krakend, maar hoe dan ook waanzinnig. Phil Campbell klinkt beter met ieder concert en Mikkey Dee heeft zijn drumwerk geperfectioneerd en laat horen waarom hij een reputatie heeft als één van de meest gewilde drummers ter wereld.

Dus geef maar een draai aan die volumeknop, want zoals Lemmy zelf zei: de enige manier om naar muziek te luisteren is keihard! Zoals Lemmy en Motörhead altijd zeggen: Don't forget us, we are Motörhead and we play rock 'n' roll!
Disc 1
1. BOMBER 2. STAY CLEAN 3. METROPOLIS 4. WHEN THE SKY COMES LOOKING FOR YOU 5. OVER THE TOP 6. GUITAR SOLO 7. THE CHASE IS BETTER THAN THE CATCH 8. LOST WOMAN BLUES 9. ROCK IT 10. ORGASMATRON 11. DR. ROCK 12. POWER 13. NO CLASS 14. ACE OF SPADES 15. WHOREHOUSE BLUES 16. OVERKILL