Comic Heroes

T-shirt
Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 28 juli 2021 - 29 juli 2021

Delen

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelbeschrijving

- print op de voorkant
- halslijn: ronde hals
- pasvorm: normaal gesneden

Op de voorkant van het kindershirt "Comic Heroes" van Marvel Comics is een kleurrijke afbeelding te zien van Captain American, Thor, de Hulk, Wolverine en Spider-Man. Is jouw kleine ook een fan? Dan is dit kindershirt vast iets voor hem of haar! Het kledingstuk heeft een effen achterkant en een normale pasvorm met een ronde halslijn.

Algemeen

Artikelnr. 387375
Kleur grijs gemêleerd
Patroon mix
Buitenmateriaal 97% katoen, 3% polyester
Artikelonderwerp Fan merch, Marvel, Film
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Entertainment licenties Marvel
Producttype T-shirt
Releasedatum 07-09-2018
Geslacht Jongens & meisjes

Is ook verkrijgbaar in