Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 18 juni 2021 - 19 juni 2021

Delen

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelbeschrijving

Gas Monkey Garage - Dallas Texas

- print op de voorkant en op de achterkant
- gespleten kangoeroezak
- capuchon met trekkoord
- elastische zomen
- zilverkleurige ritssluiting (YKK)

Dit "Dallas Texas"-vest met capuchon van de Gas Monkey Garage is perfect geschikt voor de koudere dagen van het jaar! Op de linkerborst en de achterkant van het zwarte vest staat het logo van de garage en serie in het wit. Het kledingstuk is uitgerust met een gespleten kangoeroezak, elastische zomen en een capuchon met trekkoord.

Algemeen

Artikelnr. 370211
Kleur zwart
Exclusief Nee
Patroon effen
Buitenmateriaal 50% katoen, 50% polyester
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Fan merch, Rockabilly, TV-series
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Entertainment licenties Gas Monkey Garage
Producttype Vest met capuchon
Releasedatum 27-09-2019
Geslacht Mannen

Is ook verkrijgbaar in