Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 27 november 2020 - 28 november 2020

Global Recycled Standard

De "Global Recycling Standard" heeft als doel de productieketen van textielproducten te verduurzamen. De productie van vezels en het traceren van materialen staan hierbij voorop. Het logo is alleen te vinden op producten met ten minste 20% gerecyclede materialen.

Fairtrade Textile Production

Het Fairtrade logo, opgericht in 1997, staat voor eerlijk geproduceerde, verwerkte en verhandelde producten, waarvan 100% van de gebruikte materialen onder eerlijke voorwaarden worden verhandeld en die fysiek terug te leiden zijn tot de productie.

Bont vrije verkoop

Het 'Fur Free Retailer' programma certificeerd producten die geen gebruik maken van dierlijk bont. Als wereldwijde leider op het gebied van bontvrije bedrijven biedt het consumenten een manier om bontvrije producten visueel te identificeren. Het stimuleert ook bedrijven en kopers om bontvrij te kopen.

Peta Approved Vegan

Het "PETA-Approved Vegan" logo, ontworpen door PETA, biedt de klant de mogelijkheid om veganistische artikelen te kopen waar geen dieren zijn geschaad in hun productie. Alle artikelen met dit zegel zijn veganistisch en worden geproduceerd zonder dierlijke producten.

Algemeen

Artikelnr. 468090
Kleur olijf
Brand Derbe Hamburg
Sluiting Bedekte rits
Effecten/Bijzonderheden Trekkoord, capuchon met trekkoordjes
Patroon effen
Buitenmateriaal 100% polyester
Voering 100% polyester
Artikelonderwerp Basics, Rock wear, Street wear, Mode & lifestyle, Functionele kleding
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Producttype Regenjas
Releasedatum 08-10-2020
Sexe Vrouwen