Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 5 december 2020 - 7 december 2020

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelbeschrijving

Girls trui met capuchon "I Will Eat Your Soul":

- met print op de voorkant
- met kangoeroezak
- met elastische zomen
- met trekkoord in de capuchon
- normale pasvorm

De ontwerpers van deze trui hebben een strak kledingstuk ontworpen! De trui heeft een kangoeroezak, een capuchon met trekkoord, elastische zomen, een normale pasvorm en een coole print op de voorkant van een schattig kattengezichtje met de tekst "I Will Eat Your Soul" erbij.

Algemeen

Artikelnr. 323782
Kleur zwart
Exclusief Nee
Patroon effen
Buitenmateriaal 80% katoen, 20% polyester
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Fun merch, Dieren, Muziek
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Producttype Trui met capuchon
Releasedatum 08-01-2016
Brandfun I Will Eat Your Soul
Calculated Gender Vrouwen

Is ook verkrijgbaar in

Onze aanbevelingen voor jou