Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 31 oktober 2020 - 2 november 2020

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelbeschrijving

Het album "Northern Chaos Gods" van de Noorse blackmetalband Immortal bevat acht tracks die 100% klinken zoals je mag verwachten van Immortal. Het album is een waardige opvolger van "All Shall Fall" en zal de fans niet teleurstellen. Op de voorkant van dit T-shirt staat een print van de cover van het album en op de achterkant staat een print van de tracklist (Northern Chaos Gods, Into Battle Ride, Gates To Blashyrkh, Grim And Dark, Called To Ice, Where Mountains Rise, Blacker Of Worlds, Mighty Ravendark).

Algemeen

Artikelnr. 382376
Kleur zwart
Sexe Mannen
Muziekgenre Black Metal
Patroon effen
Buitenmateriaal 100% katoen
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Band merch, Bands
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Band Immortal
Producttype T-shirt
Releasedatum 07-08-2020
Sexe Mannen