Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 15 april 2021 - 16 april 2021

Delen

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelbeschrijving

- capuchon met trekkoord
- kangoeroezak

De Amerikaanse metalband Slipknot werd in 1995 opgericht in Des Moines, Iowa, en bestaat uit muzikanten die dondersgoed weten hoe ze de aandacht moeten trekken. De bandleden dragen allemaal een uniek en griezelig masker dat het persoonlijke leven of de persoonlijkheid van de muzikant reflecteert, en maken geweldige muziek. Als je een fan bent van deze waanzinnige band, dan is de trui "Iowa Star" misschien wel wat voor jou. Op de voorkant van deze trui staat een indrukwekkende print van de bandletters van Slipknot, van het bandlogo, van het jaartal 1995 en van de plaatsnaam Des Moines, Iowa. Ook op de achterkant staat een grote print van het bandlogo. Tot slot heeft de trui een capuchon met trekkoord en een praktische kangoeroezak.

Algemeen

Artikelnr. 242042
Kleur zwart
Muziekgenre Nu Metal
Patroon effen
Buitenmateriaal 80% katoen, 20% polyester
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Band merch, Bands
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Band Slipknot
Producttype Trui met capuchon
Releasedatum 15-11-2018
Geslacht Mannen