Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 4 augustus 2021 - 5 augustus 2021

Delen

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelbeschrijving

Tanktop - Let's Rock

- ronde halslijn
- normale pasvorm
- print op de voorkant

Op de voorkant van de zwarte tanktop "Let's Rock" staat een afbeelding van een skelet dat gitaar speelt in de stijl van Leonardo da Vinci. Waar wacht je nog op? Let's Rock! Waar wacht je nog op? Aantrekken en rocken maar!

Algemeen

Artikelnr. 342861
Kleur zwart
Exclusief Ja
Patroon Comic
Buitenmateriaal 100% katoen
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Fun merch, Festival, Muziek
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Producttype Tanktop
Releasedatum 26-09-2016
Brandfun Let's Rock
Geslacht Mannen