Logo

Trainingsbroeken
Uitverkocht!
Meer product informatie
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar.

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelbeschrijving

"The Strength/ The Sound / The Songs", "Rock The Rebel / Metal The Devil" of "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" - de muzikanten van Volbeat brengen waanzinnige albums uit. Geen wonder dat de band al talloze awards heeft gewonnen! Nummers zoals "The Garden’s Tale" and "Fallen" mogen niet overgeslagen worden op een degelijk metalfeest. Op de linkerpijp van de zwarte "Logo" joggingbroek staan de herkenbare bandletters van Volbeat. Waar wacht je nog op?

Algemeen

Artikelnr. 297708
Kleur zwart
Muziekgenre Heavy Metal
Stijl/Vorm Loose fit
Beenvorm Comfortabel
Taille Medium heuphoogte
Sluiting Elastisch bandje
Exclusief Nee
Patroon effen
Buitenmateriaal 100% katoen
Artikelonderwerp Band merch, Bands
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Band Volbeat
Producttype Trainingsbroeken
Releasedatum 14-06-2019
Calculated Gender Mannen