Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Logo

Trainingsbroeken
Uitverkocht!
Meer product informatie
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar.

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelbeschrijving

Wat hebben bands zoals In Flames, At the Gates, Soilwork en Dark Tranquillity met elkaar gemeen? Precies, ze komen allemaal uit Göteborg! Deze Zweedse plaats lijkt een ware broedplaats voor geweldige bands te zijn. Als je een fan bent van In Flames en op zoek bent naar een relaxte joggingbroek met een losse pasvorm, dan is deze iets voor jou! De zwarte "Logo"-joggingbroek heeft een afbeelding van de bandletters van In Flames op de broekspijp, waarmee je kunt laten zien dat je een goeie muzieksmaak hebt.

Algemeen

Artikelnr. 370081
Kleur zwart
Muziekgenre Melodic Death Metal
Stijl/Vorm Loose fit
Beenvorm Comfortabel
Taille Medium heuphoogte
Sluiting Elastisch bandje
Exclusief Nee
Patroon effen
Buitenmateriaal 80% katoen, 20% polyester
Artikelonderwerp Band merch, Bands
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Band In Flames
Producttype Trainingsbroeken
Releasedatum 24-11-2017
Geslacht Mannen

Is ook verkrijgbaar in