Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 15 april 2021 - 16 april 2021

Delen

Large Donatie voor liefdadigheidsprojecten

Als je een product met dit symbool koopt, doen we een donatie aan organisaties die zich actief inzetten om mensen in nood te helpen. Dit geldt zowel voor kinderen in nood en sociaal achtergestelde mensen als voor mensen die door ziekte of een ramp in nood verkeren en die onze hulp dringend nodig hebben.

Hardcore Help Foundation

de HARDCORE HELP FOUNDATION zet zich in voor een humanitaire aanpak en, zoals de naam aangeeft, staat het dichtbij de idealen en waarden van de hardcore- en punkscene. Het begon allemaal in 2011 met de verwoestende tsunami in Fukushima en het idee om donaties te verzamelen via een festival en de verkoop van gebruikte en nieuwe merch. Na vele festivals en concerten kunnen we zeggen dat veel mensen in nood in binnen- en buitenland zijn geholpen met essentiële goederen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

De Global Organic Textile Standard (GOTS)

De Global Organic Textile Standard (GOTS) is de toonaangevende standaard voor het verwerken van textiel gemaakt van biologisch geproduceerde, natuurlijk vezels. Op hoog niveau definieert deze norm de milieueisen voor de hele textielproductieketen en vereist de naleving van sociale criteria. Meer informatie vind je op www.global-standard.org

Artikelbeschrijving

- hoogwaardige katoenmix
- 85% gekamd en ringgesponnen organisch katoen, 15% gerecycled polyester
- grote print op de voorkant

Met de aanschaf van dit kledingstuk doneer je 6,00 euro aan de Hardcore Help Foundation.

Hardcore helpt!

Algemeen

Artikelnr. 457566
Kleur zwart
Brand Hardcore Help Foundation
Exclusief Ja
Patroon effen
Buitenmateriaal 85% katoen, 15% polyester
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Basics, Rock wear, Punk
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
best-of Ja
Producttype Sweatshirts
Releasedatum 06-12-2019
Geslacht Mannen

Is ook verkrijgbaar in