Details

https://www.large.nl/p/pimp-your-past/341528St.html
Artikelnr. p2044767
Uitverkocht!

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar.

Artikelnr. 341528
Sexe Unisex
Muziekgenre Hard Rock
Exclusief Nee
Mediaformaat 1-3 CD
Artikelonderwerp Bands
Band Fair Warning
Producttype CD
Releasedatum 28-10-16
"Pimp Your Past" is de titel van het nieuwe album van Fair Warning - een toepasselijke titel, want de CD bevat exclusieve nieuwe versies van grote hits van de eerste drie albums die werden uitgebracht tussen 1992 en 1997, allemaal opnieuw opgenomen in 2016. Met iedere noot onderstreep het band het motto "a good song is still a good song"!
CD 1
1. Longing For Love 2. One Step Closer 3. Out On The Run 4. When Love Fails 5. Long Gone 6. Burning Heart 7. Pictures Of Love 8. Angels Of Heaven 9. Rain Song 10. Save Me 11. Don't Give Up
0
1
0
0
0

Geef ons je mening over 'Pimp your past'.

Schrijf een beoordeling
1 tot 1 van 1
Sorteren op Datum Behulpzaam
Je profielfoto

M Z.

11 Recensies

Gepost op: 1 november 2016

Fantastische release

Her opgenomen nummers in een nieuw jasje, met de kwaliteit en sfeer die alleen Fair Warning zo weet te brengen. Dit soort albums kunnen zeker goed zijn bewijst deze band! De nummers komen van de eerste drie platen, waarbij vooral het debuut in de kringen als klassieker gezien wordt. Dat titelloze debuut had nog niet het super eigen geluid dat de band daarna vond, mooi om deze nummers te horen in deze nieuwe uitvoeringen. Sommige vlotter gespeeld, of met een ander intro gestart. De tracks van het tweede prachtige "Rainmaker" album hadden een vrij spartaanse basic geluid van oorsprong. Hier zijn ze gedaan met de warmere productie die Fair Warning op de laatste platen ook had. Het akoestische "Rain Song" heeft zelfs een country achtige aanvulling hierop, goed gedaan. De derde plaat "Go!" was qua geluid nogal overstuurd. Goede reden om ook een paar stukken daarvan te gebruiken en het nu wel goed voor elkaar te hebben qua mix. "Pimp Your Past" is een leuke plaat geworden! Mooie collectie zo bij elkaar, voor de fan van goede melodieuze hardrock.

1 van de 1 mensen vonden deze recensie nuttig.