Details

https://www.large.nl/p/plays-metallica-by-four-cellos-%28remastered-20th-anniversary-edition%29/334825St.html
Artikelnr. 334825St
€ 16,99 € 8,99
Je bespaart 47% / € 8,00 Prijzen incl. BTW
exclusief verpakkings- en verzendkosten

Variations

Product Actions

Leverbaar binnen 2 weken

Add to cart options

Product Actions

Artikelnr. 334825
Sexe Unisex
Muziekgenre Classic Metal
Exclusief Nee
Mediaformaat 1-3 CD
Editie Remastered, Re-Release
Artikelonderwerp Bands
Band Apocalyptica
Producttype CD
Releasedatum 22-07-2016
Deze editie, ter ere van hun twintigste verjaardag, is volledig geremasterd en bevat, naast het opnieuw opgenomen "Nothing else matters", twee andere Metallicanummers die nooit eerder zijn verschenen: "Battery" en "Seek and Destroy".

"Play Metallica By Four Cellos" is het debuutalbum van de Finse cello rockband Apocalyptica en het is het begin van een lange en succesvolle carrière. Eicca Toppinen, Paavo Lötjönen, Max Lilja en Antero Manninen hebben elkaar leren kennen aan de Sibelius academie in Helsinki. Zij besloten de nummers van hun favoriete band Metallica op cello te spelen. Voor hun examen aan de academie kozen ze vier nummers. Kari Hynninen, baas van een klein label in Finland, was aanwezig op een van de concerten en wilde een contract met de band tekenen. Door een gebrek aan financiële middelen kon Apocalyptica de studio enkel heel vroeg of heel laat gebruiken. Het label Mercury Records, waar ook Metallica onder contract staat, was geïnteresseerd en zorgde voor wereldwijde distributie van het debuutalbum. Alle nummers zijn oorspronkelijk van Metallica. Het album werd ongeveer 350.000 keer verkocht en kreeg veel aandacht in de metalscene.
CD 1
1. Enter Sandman 2. Master of puppets 3. Harvester of sorrow 4. The unforgiven 5. Sad but true 6. Creeping death 7. Wherever I may roam 8. Welcome home (Sanitarium) 9. Battery 10. Nothing else matters 11. Seek and destroy