Details

https://www.large.nl/p/rammstein%3A-paris/354658St.html
Artikelnr. 354658St
€ 19,99 € 12,99
Je bespaart 35% / € 7,00 Prijzen incl. BTW
exclusief verpakkings- en verzendkosten

Variations

Add to cart options

Product Actions

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 28 juni 2019 - 29 juni 2019

Product Actions

Nieuwe klant? Gratis verzending v.a. €40

Nieuwe klant?

Nieuwe klant? Gratis verzending v.a. €40. De verzendkosten zullen automatisch worden afgetrokken bij het afrekenen.

Artikelnr. 354658
Sexe Unisex
Muziekgenre Industrial
Exclusief Nee
Mediaformaat 1-3 Blu-ray
Artikelonderwerp Bands
live Ja
Band Rammstein
Producttype Blu-ray
Acteurs Rammstein
Regisseur Jonas Akerlund
Releasedatum 19-05-17
Blu-ray-editie

Hoe leg je de sfeer van een Rammsteinconcert vast op film? Het overweldigende geluid, het visuele spektakel en dan nog details zoals de hitte van het vuur - geen gemakkelijke taak. De filmmaker moet de ervaring compleet maken, zodat het publiek het idee heeft echt voor het podium te staan. En het geluid moet natuurlijk ook fantastisch zijn.

De concertfilm 'Live in Paris' is op dat gebied baanbrekend. Tijdens de ‘Made in Germany’ tournee legde de Zweedse regisseur Jonas Åkerlund twee uitzonderlijke Rammstein-concerten vast in het bijzijn van 17.000 fans in het Palais Omnisports in Parijs. De daarop gebaseerde film met 22 nummers uit het complete repertoire van de band is niet slechts een spectaculaire concertregistratie van de meest succesvolle Duitse rockband allertijden. Het is ook een meesterwerk op het gebied van muzikale filmkunst dat de energie van een Rammstein-concert op een audiovisueel medium weet vast te leggen.

Åkerlund is bekend om zijn radicale, grensverleggende video’s die hij heeft gemaakt in samenwerking met The Prodigy, Metallica, the Rolling Stones en zelfs Rammstein. Zijn producties zijn verweven met absurde details, beelden die op hun kop staan, schokkende contrasten en zintuiglijke verwarring – en in ‘RAMMSTEIN: PARIS’, wordt dat vanaf de eerste minuut duidelijk. Je ziet maar liefst 22 nummers voorbijkomen die variëren van ‘Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?’, het eerste nummer van hun eerste plaat, tot ‘Spring in Paris’ van hun laatste studoalbum ‘Liebe ist für alle da’. Deze film is niet alleen het hoogtepunt van al hun concertregistraties tot nu toe, maar ook een van de beste verfilmingen van rockconcerten ooit. Absolument.
Disc 1
1. INTRO (LIVE) 2. SONNE (LIVE) 3. WOLLT IHR DAS BETT IN FLAMMEN SEHEN (LIVE) 4. KEINE LUST (LIVE) 5. SEHNSUCHT (LIVE) 6. ASCHE ZU ASCHE (LIVE) 7. FEUER FREI! (LIVE) 8. MUTTER (LIVE) 9. MEIN TEIL (LIVE) 10. DU RIECHST SO GUT (LIVE) 11. LINKS 2 3 4 (LIVE) 12. DU HAST (LIVE) 13. HAIFISCH (LIVE) 14. BÜCK DICH (LIVE) 15. MANN GEGEN MANN (LIVE) 16. OHNE DICH (LIVE) 17. MEIN HERZ BRENNT (LIVE) 18. AMERIKA (LIVE) 19. ICH WILL (LIVE) 20. ENGEL (LIVE) 21. PUSSY (LIVE) 22. FRÜHLING IN PARIS (LIVE) 23. PARIS - THE MAKING OF 24. PARIS - MENÜ