Details

https://www.large.nl/p/rammstein-in-amerika/319600St.html
Artikelnr. 319600St
€ 29,99 € 17,99
Je bespaart 40% / € 12,00 Prijzen incl. BTW
exclusief verpakkings- en verzendkosten

Variations

Add to cart options

Product Actions

Leverbaar binnen 1 week

Product Actions

Artikelnr. 319600
Sexe Unisex
Muziekgenre Industrial
Exclusief Nee
Mediaformaat 1-3 2-Blu-ray
Artikelonderwerp Bands
live Ja
Band Rammstein
Producttype Blu-ray
Acteurs Rammstein
Releasedatum 25-09-15
"Rammstein in Amerika"!

Madison Square Garden - New York kondigt aan al uitverkocht te zijn na 20 minuten. Tijdens de show zingen 18.000 New Yorkers samen met Till Lindemann: "Auf dem Lande, auf dem Meer - lauert das Verderben / Die Kreatur muss sterben." De Amerikaanse fans hebben wel 10 jaar gewacht op dit optreden en eindelijk de kans gekregen om de terugkomst van de band in Amerika uitbundig te vieren. De concertfilm "Live from Madison Square Garden" (2010) is voorzien van het legendarische optreden van Rammstein. Hannes Rossachers documentaire "Rammstein in Amerika" is een unieke reis die begint in de zomer van 1988 op het strand van de Oostzee in de DDR, die de band volgt tijdens de lange en soms pijnlijke verovering van het Amerikaanse continent tot het jaar 2001 met het vaarwel "Abschied von Amerika" na 9/11 en die eindigt met een blik op duizenden enthousiaste fans in Madison Square Garden. Rammstein heeft speciaal voor deze documentaire nooit eerder uitgebracht foto- en filmmateriaal verstrekt. In de vele interviews die werden opgenomen tijdens de verschillende fasen van de bandcarrière, praten de bandleden over hun ervaringen aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Oude en nieuwe metgezellen komen aan het woord, alsook bekende Amerikaanse collega's zoals Chad Smith van de Red Hot Chili Peppers, Moby, CJ Ramone, Steven Tyler van Aerosmith, Iggy Pop, Gene Simmons en Paul Stanley van KISS, Wes Borland van Limp Bizkit, Marilyn Manson, Melissa Auf der Maur, Scott Ian van Anthrax, Jonathan Davis en Munky Shaffer van Korn, Shawn Crahan van Slipknot, acteur Kiefer Sutherland (van o. a. de hitserie '24') en vele anderen.

Concertfilm "Live From Madison Square Garden" (1u 41min)
Documentaire "Rammstein In Amerika" (2u 02min)
Making Of "Liebe Ist Für Alle Da" (21min)
Ondertitels: Engels, Frans, Spaans, Portugees, Japans, Russisch, Engels en Duits voor doven / slechthorenden
1. INTRO 2. RAMMLIED 3. B******** 4. WAIDMANNS HEIL 5. KEINE LUST 6. WEISSES FLEISCH 7. FEUER FREI! 8. WIENER BLUT 9. FRÜHLING IN PARIS 10. ICH TU DIR WEH 11. DU RIECHST SO GUT 12. BENZIN 13. LINKS 234 14. DU HAST 15. PUSSY 16. SONNE 17. HAIFISCH 18. ICH WILL 19. ENGEL 20. KLAVIER (PIANO VERSION) 21. MENU RAMMSTEIN IN AMERIKA (LIVE FROM MADISON SQUARE GARDEN) 22. RAMMSTEIN IN AMERIKA (DOCUMENTARY) 23. MAKING OF "LIEBE IST FÜR ALLE DA" 24. MENU RAMMSTEIN IN AMERIKA & MAKING OF "LIEBE IST FÜR ALLE DA" (DOCUMENTARIES)
10
2
0
0
0

Geef ons je mening over 'Rammstein in Amerika'.

Schrijf een beoordeling
1 tot 5 van 12
Sorteren op Datum Behulpzaam
Je profielfoto

Zhuo C.

1 Recensie

Gepost op: 18 mei 2017

perfect album

Really super album!

Heeft deze recensie je geholpen?

Je profielfoto

Kris V.

28 Recensies

Gepost op: 14 december 2015

Rammstein in Amerika blu-ray

Rammstein in Amerika blu ray Is echt super vet om naar te kijken en te luisteren gewoon op zeten en volume op max
Of voor bij de verzameling

Heeft deze recensie je geholpen?

Je profielfoto

Ron v.

5 Recensies

Gepost op: 4 december 2015

top

top bluerays voor een goede prijs.

Heeft deze recensie je geholpen?

Je profielfoto

Kurt de S.

3 Recensies

Gepost op: 11 november 2015

Conquering Amerika

2 prachtige discs. Op de eerste het fantastische concert dat Rammstein in 2010 in Amerika gaf. Op de 2e een 2uur durende documentaire over het veroveren van Amerika door Rammstein. Niemand geloofde dat Duitse metal succes zou hebben in Amerika, nog minder omdat het in Duits gezongen was. Rammstein bewees anders.

Heeft deze recensie je geholpen?

Je profielfoto

Rick M.

1 Recensie

Gepost op: 23 oktober 2015

Kikke

weer een gave live dvd om weer kippevel van te krijgen. en ook de verhalen tehoren hoe ze groot zijn geworden in Amerika! Alleen jammer dat er geen nederlands ondertiteling bij is en daarom 4 sterren

Heeft deze recensie je geholpen?