Sea Shepherd Cooperation - For The Oceans

Vest met capuchon
Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 23 april 2021 - 24 april 2021

Delen

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Sea Shepherd

SEA SHEPHERD' is opgericht in 1977 en vecht voor het behoud van de oceanen en hun biodiversiteit. Ze gaan de illegale walvisvangst en visserij tegen, voeren campagne voor de bescherming van allerlei bedreigde diersoorten en ruimen met behulp van hun vrijwilligers stranden en watergebieden op. Sea Shepherd gebruikt innovatieve, directe actietactieken om illegale activiteiten op de zee te onderzoeken, te documenteren en waar nodig in te grijpen om ze op te sporen en te bestrijden.

De Global Organic Textile Standard (GOTS)

De Global Organic Textile Standard (GOTS) is de toonaangevende standaard voor het verwerken van textiel gemaakt van biologisch geproduceerde, natuurlijk vezels. Op hoog niveau definieert deze norm de milieueisen voor de hele textielproductieketen en vereist de naleving van sociale criteria. Meer informatie vind je op www.global-standard.org

Peta Approved Vegan

Het "PETA-Approved Vegan" logo, ontworpen door PETA, biedt de klant de mogelijkheid om veganistische artikelen te kopen waar geen dieren zijn geschaad in hun productie. Alle artikelen met dit zegel zijn veganistisch en worden geproduceerd zonder dierlijke producten.

Artikelbeschrijving

- Kwalitatief hoogwaardige katoenmix
- 85% gekamd en ringgesponnen, organisch katoen, 15% gerecycled polyester
- Handgemaakt
- Print op de borst
- Opdruk op de rug
- Print op de mouwen
- Valt kleiner uit
- Wordt geleverd zonder polybag
- Natuurproduct van Stanley en Stella

- Duurzaamheid:
- Organisch katoen
- Global Organic Textile Standard (GOTS) CU 819434

Bij aanschaf van deze hoodie wordt £6 gedoneerd aan Sea Sheperd

Algemeen

Artikelnr. 456931
Kleur zwart
Muziekgenre Metalcore
Exclusief Ja
Patroon effen
Buitenmateriaal 85% katoen, 15% polyester
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Band merch, Bands
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Band Heaven Shall Burn
Producttype Vest met capuchon
Releasedatum 13-11-2019
Geslacht Mannen

Is ook verkrijgbaar in