Sea Shepherd Cooperation - There Will Be No Future

T-shirt
Meer product informatie

Variations

Kies je maat

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 6 juli 2022 - 8 juli 2022

Delen

Sea Shepherd

SEA SHEPHERD' is opgericht in 1977 en vecht voor het behoud van de oceanen en hun biodiversiteit. Ze gaan de illegale walvisvangst en visserij tegen, voeren campagne voor de bescherming van allerlei bedreigde diersoorten en ruimen met behulp van hun vrijwilligers stranden en watergebieden op. Sea Shepherd gebruikt innovatieve, directe actietactieken om illegale activiteiten op de zee te onderzoeken, te documenteren en waar nodig in te grijpen om ze op te sporen en te bestrijden.

De Global Organic Textile Standard (GOTS)

De Global Organic Textile Standard (GOTS) is de toonaangevende standaard voor het verwerken van textiel gemaakt van biologisch geproduceerde, natuurlijk vezels. Op hoog niveau definieert deze norm de milieueisen voor de hele textielproductieketen en vereist de naleving van sociale criteria. Meer informatie vind je op www.global-standard.org

EMP Organic Cotton

De certificering van biologisch katoen garandeert de ecologische teelt van de vezel. Biologisch katoen is geproduceert en geoogst volgens de richtlijnen van biologische landbouw. Het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden is verboden. In tegenstelling tot de conventionele katoenteelt is het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en meststoffen verboden. Om de natuurlijke bodemvruchtbaarheid te behouden en te verbeteren wordt gebruik gemaakt van mest en compost. Om insecten weg te houden, worden er andere planten bij geplant. Zo worden er bijvoorbeeld zonnebloemen rond de katoenvelden in West-Afrika geplant. Deze trekken ongedierte aan zoals de katoenkever en voorkomen zo besmetting van de katoenplanten. Daarnaast beoefenen de boeren de vruchtwisseling. Dit betekent dat katoen wordt geteeld in afwisseling met andere gewassen zoals tomaten of paprika's, enz. Dit dient ook voor de verzorging van de bodem en voorkomt de verspreiding van plagen en ziekten.

Large Donatie voor de oceanen

Deze EMP-certificering houdt in dat we een deel van de aankoopprijs van het product doneren aan organisaties die zich actief inzetten voor de bescherming van de oceanen en hun bewoners. Hun taken kunnen bestaan uit het voorkomen van de stijging van de zeespeigel, het aanpakken van de vervuiling van waterlichamen en stranden of het beschermen van bedreigd zeeleven.

Artikelbeschrijving

- gemaakt met hoogwaardig katoen
- 100% biologisch katoen
- fairtrade
- met de hand gemaakt
- print op de linkerborst
- print op de achterkant
- print op beide mouwen
- Stanley en Stella T-shirt

Duurzaamheid:
- Katoen (biologisch)
- Global Organic Textile Standard (GOTS) N°SADK25671021019C0000008

Met de aanschaf van dit T-shirt doneer je 4,00 euro aan Sea Shepherd.

For the oceans!

Om milieutechnische redenen worden er geen plastic zakken gebruikt bij de verzending van dit artikel.

Algemeen

Artikelnr. 445047
Kleur zwart
Muziekgenre Metalcore
Exclusief Ja
Patroon effen
Buitenmateriaal 100% katoen (organisch katoen)
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Band merch, Bands
Band Parkway Drive
Producttype T-shirt
Releasedatum 14-06-2019
Geslacht Mannen

Onze aanbevelingen voor jou