Silver Stiletto - Classic

Haarverf
Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 28 april 2021 - 29 april 2021

Delen

Artikelbeschrijving

Haarverf "Silver Stiletto - Classic" van Manic Panic:

Haarkleurinstructies:

1. Bleek indien nodig het haar volgens de instructies op het pakket. Als je een product gebruikt om het haar mee te bleken, breng daarna dan GEEN conditioners of andere haarverzorgingsproducten aan!

2. Spoel het haar uit met schoon water.

3. Breng de haarverf aan. Gebruik wegwerphandschoenen en een haarverfkam of -kwast om de verf op gelijkmatige wijze aan te brengen, en masseer de verf in het haar met de vingertoppen. Laat de verf gedurende 15 tot 60 minuten intrekken.

4. Spoel het haar op voorzichtige wijze uit totdat het spoelwater helder van kleur is. Rond het spoelproces af met koud water en breng daarna, indien gewenst, een nazorgproduct of conditioner aan.

Algemene informatie over haarverf:

De resultaten (kwaliteit, kleur, enz.) zijn ALTIJD afhankelijk van de haarconditie voordat de haarverf werd aangebracht.

Om er zeker van te zijn dat er goede resultaten behaald worden, wordt aanbevolen het product eerst op een kleine lok haar te testen.

Over het algemeen bevatten onze haarkleurmiddelen geen allergenen. Test de verf bij twijfel eerst op een stukje huid, bijvoorbeeld aan de binnenkant van je arm (houd er rekening mee dat de verf vlekken achterlaat), en laat het enkele dagen zitten. Treedt er geen reactie op? Dan kun je het product veilig gebruiken. Treedt er wel een reactie op? Dan adviseren we je een ander product te gebruiken.

We raden aan het haar altijd eerst te bleken om een optimaal resultaat te bereiken. Lichte tinten zoals pastelkleuren kunnen alleen worden gerealiseerd als het haar vooraf gebleekt is. Onze witte haarverf is eigenlijk ietwat paarsig van kleur, waarmee gelige kleurtinten in het haar worden geëlimineerd. Als je haar een klein beetje paarsig kleurt direct na het verven, schrik dan niet; deze tint verdwijnt vrijwel altijd na een enkele wasbeurt.

Het haar dient zo licht als mogelijk te zijn om het resultaat overeen te laten komen met de aangegeven kleur. Onze haarkleurproducten beschadigen het haar niet en bevatten geen ammonia of andere schadelijke stoffen. Sommige kleurtinten zijn gemakkelijker uit te wassen dan andere - dit betekent dat sommige kleuren langer blijven zitten.

Als je lichtblond haar rood verft, blijft de kleur ongeveer zes tot acht weken zitten. De kleur zal na elke wasbeurt een klein beetje vervagen en kan er dan steeds meer oranje of roze uit gaan zien. Rode tinten zijn een stuk moeilijker uit het haar te wassen dan blauwe tinten.

Onze kleurtesten werden uitgevoerd op kunsthaar, waardoor de echte resultaten op subtiele wijze kunnen afwijken van de testresultaten. De kleuren kunnen ook afwijken van de kleuren die worden gezien op verschillende beeldschermen wegens calibratieverschillen.

Rode tinten zullen er verschillend uitzien op verschillende haartypen, mede afhankelijk van hoe lang de kleur heeft kunnen intrekken.

Houd er rekening mee dat onze haarkleurproducten vlekken kunnen achterlaten op de huid, op kleding, op handdoeken en in de badkamer. Bedek en/of bescherm ALLES waarop geen vlekken mogen komen (inclusief de huid)! Ook het pas geverfde haar kan nog vlekken achterlaten.

We zijn niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor ongelukken en vlekken. We kunnen niet garanderen dat de kleurresultaten voldoen aan de verwachtingen, aangezien iedereens haar verschillend is. Het is onmogelijk om exact te voorspellen wat het resultaat zal zijn - daarom wordt aanbevolen het product eerst op een kleine lok haar te testen.

Ingrediënten: water, cetylalcohol, stearylalcohol, cetrimoniumchloride, propyleenglycol, Aloë Vera Barbadensis Miller-bladeren, methylchloorisothiazolinon, methylisothiazolinon.

Algemeen

Artikelnr. 440809
Kleur zilverkleurig
Brand Manic Panic
Artikelonderwerp Fun merch, Gothic, Rock wear, Street wear, Festival, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth, Alcohol, Kostuums
Producttype Haarverf
Releasedatum 14-05-2019
Geslacht Unisex