Songs Of Anarchy Vol. 1

Meer product informatie
Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 24 september 2020 - 25 september 2020


Soundtrack voor de Amerikaanse cultserie "Sons Of Anarchy". Een totaal van 16 nummers uit alle 4 seizoenen.
Artikelnr. 254172
Sexe Unisex
Muziekgenre Soundtrack
Exclusief Nee
Mediaformaat 1-3 CD
Artikelonderwerp Fan merch, TV-series, Biker, Bands
Entertainment licenties Sons Of Anarchy
Producttype CD
Releasedatum 22-03-2013
1. This Life (from Original TV Soundtrack "Songs of Anarchy" ) 2. Son Of A Preacher Man 3. Forever Young 4. John The Revelator 5. Fortunate Son 6. Slip Kid 7. Girl From The North Country 8. Someday Never Comes 9. Gimme Shelter 10. Bird On A Wire 11. Hey Hey, My My 12. What A Wonderful World 13. Los Tiempos Van Cambiando (The Times They Are A-Changin') 14. Strange Fruit 15. House Of The Rising Sun (Season 4 Finale Version) 16. Without a Trace