Sprayed Skull Logo

Trui met capuchon
Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 6 augustus 2020 - 7 augustus 2020

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelbeschrijving

- print op de voorkant
- capuchon met uitneembaar trekkoord en oogjes van metaal
- kangoeroezak
- zomen van ribstof
- opgeruwde binnenkant

Zodra je de intimiderende schedel op de voorkant van deze "Sprayed Skull Logo"-trui met capuchon van The Punisher ziet, kun je maar beter maken dat je wegkomt! The Punisher van Marvel Comics was voor de eerste keer te zien in 1974, toen hij verscheen in een stripboek van The Amazing Spider-Man (nr. 129). Frank Castle, beter bekend als The Punisher, zal niet stoppen voordat z'n familie is gewroken! De "Sprayed Skull Logo"-trui met capuchon is voorzien van een kangoeroezak, een opgeruwde binnenkant, zomen van ribstof en een uitneembaar trekkoord in de capuchon.
Artikelnr. 386273
Kleur zwart
Sexe Mannen
Effecten/Bijzonderheden Geribde zomen, Steekzakken aan de zijkant, Trekkoord
Patroon effen
Buitenmateriaal 80% katoen, 20% polyester
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Fan merch, Marvel, Film, Schurken, Superhelden
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Entertainment licenties The Punisher
Producttype Trui met capuchon
Releasedatum 05-10-2018

Is ook verkrijgbaar in