Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 28 juli 2021 - 29 juli 2021

Delen

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelbeschrijving

- Met print op de voorkant
- Ronde halslijn
- 1/2 mouw

Duurzaamheid:
Fruit of the Loom raw material (Valueweight T 61-036-0)
Oeko-Tex standaard 100 08-5295 Shirley
WRAP Worldwide Responsible Accredited Production 18708

"A good thing never ends" - The Rolling Stones leven hun Rock'n'Roll leven zoals niet veel andere bands dat doen. Het zwarte "Tattoo Your Tour" T-Shirt toont het bekende logo op de voorkant: de uitgestoken tong. Een logo dat staat voor de provocatie en de levensstijl van Rock`n´Roll. Het shirtontwerp werd ook gebruikt voor de legendarische Rolling Stones tour in 1981.

Algemeen

Artikelnr. 288057
Kleur zwart
Muziekgenre AOR
Exclusief Nee
Patroon effen
Buitenmateriaal 100% katoen
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Band merch, Bands
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Band The Rolling Stones
Producttype T-shirt
Releasedatum 25-07-2014
Geslacht Mannen