Details

https://www.large.nl/p/the-outer-ones/385488St.html
Artikelnr. p2437426
Uitverkocht!

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar.

Kleur gemarmerd
Artikelnr. 385488
Sexe Unisex
Muziekgenre Death Metal
Mediaformaat 1-3 LP
Artikelonderwerp Bands
Band Revocation
Producttype LP
Releasedatum 28-09-18
Het album "The Outer Ones" van Revocation, uitgebracht als LP-editie op gekleurd vinyl ("Transparent Red/Black Marbled"). Gelimiteerd tot 200 exemplaren.

Het zevende studioalbum van Revocation, "The Outer Ones", bewijst wederom hoe briljant David Davidson en zijn band zijn als het aankomt op technisch inzicht en het schrijven van aanstekelijke nummers. Het is bijna ongelofelijk hoe gemakkelijk en passioneel deze muzikanten technische death metal weten te combineren met de agressie en de strijdlustigheid van thrashmetal. Dit is het tweede album waarop we Ash Pearson als drummer horen, die voor het eerst te horen was op het album "Great Is Our Sin". Zijn veelzijdige drumwerk gaat perfect samen met het indrukwekkende gitaarwerk van Davidson. "The Outer Ones" gaat zonder twijfel één van de hoogtepunten van 2018 worden.
CD 1
1. Of Unworldly Origin 2. That Which Consumes All Things 3. Blood Atonement 4. Fathomless Catacombs 5. The Outer Ones 6. Vanitas 7. Ex Nihilo 8. Luciferous 9. A Starless Darkness
0
0
0
0
0

Geef ons je mening over 'The outer ones'.

Schrijf een beoordeling