Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 29 oktober 2020 - 30 oktober 2020

Slechts 4 in voorraad

Global Recycled Standard

De "Global Recycling Standard" heeft als doel de productieketen van textielproducten te verduurzamen. De productie van vezels en het traceren van materialen staan hierbij voorop. Het logo is alleen te vinden op producten met ten minste 20% gerecyclede materialen.

Bont vrije verkoop

Het 'Fur Free Retailer' programma certificeerd producten die geen gebruik maken van dierlijk bont. Als wereldwijde leider op het gebied van bontvrije bedrijven biedt het consumenten een manier om bontvrije producten visueel te identificeren. Het stimuleert ook bedrijven en kopers om bontvrij te kopen.

De Global Organic Textile Standard (GOTS)

De Global Organic Textile Standard (GOTS) is de toonaangevende standaard voor het verwerken van textiel gemaakt van biologisch geproduceerde, natuurlijk vezels. Op hoog niveau definieert deze norm de milieueisen voor de hele textielproductieketen en vereist de naleving van sociale criteria. Meer informatie vind je op www.global-standard.org

Peta Approved Vegan

Het "PETA-Approved Vegan" logo, ontworpen door PETA, biedt de klant de mogelijkheid om veganistische artikelen te kopen waar geen dieren zijn geschaad in hun productie. Alle artikelen met dit zegel zijn veganistisch en worden geproduceerd zonder dierlijke producten.

Algemeen

Artikelnr. 468721
Kleur geel
Brand Derbe Hamburg
Sexe Unisex
Sluiting Bedekte rits
Patroon effen
Buitenmateriaal 100% polyester
Voering 100% polyester
Artikelonderwerp Basics, Rock wear, Street wear, Mode & lifestyle, Functionele kleding
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Producttype Regenjas
Releasedatum 15-09-2020
Sexe Jongens & meisjes