Travel Frisian Fisher RC/OC

Regenjas
Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 29 juli 2021 - 30 juli 2021

Delen

Global Recycled Standard

De "Global Recycling Standard" heeft als doel de productieketen van textielproducten te verduurzamen. De productie van vezels en het traceren van materialen staan hierbij voorop. Het logo is alleen te vinden op producten met ten minste 20% gerecyclede materialen.

Peta Approved Vegan

Het "PETA-Approved Vegan" logo, ontworpen door PETA, biedt de klant de mogelijkheid om veganistische artikelen te kopen waar geen dieren zijn geschaad in hun productie. Alle artikelen met dit zegel zijn veganistisch en worden geproduceerd zonder dierlijke producten.

Large gerecycled materiaal

Deze EMP-certificering toont aan dat voor de productie van dit product gebruik is gemaakt van gerecyclede materialen. Verschillende materialen kunnen worden gerecycled voor gebruik in deze producten, zoals papier, oude flessen, textiel, filbres of plastic die worden beschouwd als 'afval' tot aan het punt van gebruik in het product. De term 'recycling' omvat voor ons ook 'hergebruik' of 'upcycling'.

EMP Organic Cotton

De certificering van biologisch katoen garandeert de ecologische teelt van de vezel. Biologisch katoen is geproduceert en geoogst volgens de richtlijnen van biologische landbouw. Het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden is verboden. In tegenstelling tot de conventionele katoenteelt is het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en meststoffen verboden. Om de natuurlijke bodemvruchtbaarheid te behouden en te verbeteren wordt gebruik gemaakt van mest en compost. Om insecten weg te houden, worden er andere planten bij geplant. Zo worden er bijvoorbeeld zonnebloemen rond de katoenvelden in West-Afrika geplant. Deze trekken ongedierte aan zoals de katoenkever en voorkomen zo besmetting van de katoenplanten. Daarnaast beoefenen de boeren de vruchtwisseling. Dit betekent dat katoen wordt geteeld in afwisseling met andere gewassen zoals tomaten of paprika's, enz. Dit dient ook voor de verzorging van de bodem en voorkomt de verspreiding van plagen en ziekten.

Artikelbeschrijving

- fair trade
- Waterproof and windproof
- sealed seams
- Water column: 3,000 mm
- concealed zip
- logo on the sleeves

Sustainability:
Global Recycled Standard (GRS) No: CU1010966GRS-2019-00009506
Global Organic Textile (GOTS) Certificate No. CU1010966GOTS-2019-00009505

Algemeen

Artikelnr. 468111
Kleur geel
Brand Derbe Hamburg
Sluiting Bedekte rits
Effecten/Bijzonderheden Trekkoord, capuchon met trekkoordjes
Patroon effen
Buitenmateriaal 100% polyester
Voering 100% katoen
Mouwvoering 100% polyester
Artikelonderwerp Basics, Rock wear, Street wear, Mode & lifestyle, Functionele kleding
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Producttype Regenjas
Releasedatum 15-09-2020
Geslacht Vrouwen