Wherever I May Roam
Wherever I May Roam
Wherever I May Roam
Wherever I May Roam
Wherever I May Roam
Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 30 januari 2021 - 1 februari 2021

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelbeschrijving

Dames, houden jullie van een feestje op de muziek van Metallica? Kijk dan eens naar dit "Wherever I May Roam" girls shirt van Metallica! Op de voorkant staat een afbeelding van een schedel met de bandnaam erboven en de titel van het nummer "Wherever I May Roam" eronder.

Algemeen

Artikelnr. 350866
Kleur zwart
Muziekgenre Thrash Metal
Exclusief Nee
Patroon effen
Buitenmateriaal 100% katoen
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Band merch, Bands
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Band Metallica
Producttype T-shirt
Releasedatum 08-02-2017
Geslacht Vrouwen

Is ook verkrijgbaar in