Prijsvragen bij Large

Win 1x Ultima Cinebar of 1x Airy True Wireless van Teufel

Einddatum: 17.01.2021


Voor de audiofiele Backstage Club-leden hebben we een samenwerking met Teufel om jou deze exclusieve prijsvraag aan te bieden!

Met deze prijsvraag geven we 1x een CINEBAR ULTIMA of 1x AIRY TRUE WIRELESS weg.

Dit zijn de prijzen:

  • De populairste staande luidsprekers van Teufel zijn nu verkrijgbaar als soundbar: De CINEBAR ULTIMA zorgt voor vervormingsvrije hoge tonen en een precieze diepe bas. In de krachtige soundbar zijn twee royale woofers geïntegreerd, waardoor de CINEBAR ULTIMA ook zonder externe subwoofer akoestisch overtuigend is. De zijwaartse luidsprekers zorgen voor een virtuele Dynamore® Ultra Surround Sound.

 

  • De AIRY TRUE WIRELESS van Teufel geeft je onderweg een krachtig geluid, de hele dag door. Samen met de meegeleverde oplader gaan de snoerloze in-ear oordoppen meer dan 25 uur mee. Dankzij de spatbescherming is de AIRY TRUE WIRELESS ook uitstekend geschikt voor gebruik buitenshuis. Je kunt ook muziek, telefoongesprekken en stemassistenten initiëren via de slimme bediening.

 

Cool, toch? Om mee te doen met de prijsvraag hoef je alleen juist antwoord te geven op de vraag.

Teufel staat al meer dan 40 jaar voor uitstekende hifi-geluiden - of het nu binnen, buiten of onderweg is - en sindsdien zijn ze de ultieme vrienden van harde muziek.

Als je gek bent op home cinema, muziek, streaming, multimedia, portable, koptelefoons en headbangen, dan vind je met Teufel altijd het beste geluid tegen de beste prijs. Vergeet niet je buren te waarschuwen!

Nog geen Backstage Club-lid? Geen probleem! Je kunt makkelijk hier lid worden.

 

Succes en we duimen voor je!

Jouw Backstage Club crew

*We zullen de winnaars informeren door een e-mail te sturen naar het opgegeven e-mailadres.


De winnaars

...worden momenteel bevestigd. Probeer het later nog eens.