Prijsvragen bij Large

Win 1x2 VIP-tickets voor Summer Breeze 2019!

Einddatum: 04.08.2019


De kleine Beierse stad Dinkelsbühl is beroemd om zijn middeleeuwse stadsbeeld. Elk jaar gaan veel toeristen op bedevaart naar Dinkelsbühl om het Mies-Pilsner-Heimatmuseum of het Kinderzech-Zeughaus te bewonderen en te genieten van de Beierse idylle.

 

Maar één keer per jaar wordt het stadje helemaal op zijn kop gezet als 45.000 metalfans naar Summer Breeze, een van de grootste metalfestivals in Duitsland, komen. De line-up laat niets te wensen over: Naast Parkway Drive, Bullet For My Valentine, Hypocrisy, Soilwork, Avantasia en Lordi staan er nog veel meer bands op het podium!

 

Als je dit spektakel niet wil missen moet je echt mee doen met onze prijsvraag! Wij verloten 1x2 VIP-tickets voor Summer Breeze 2019 inclusief toegang tot het terrein voor alle dagen, VIP-camping, VIP-parking en toegang tot de VIP-ruimte. Beantwoord onze prijsvraag om mee te doen.

 

We wensen je veel succes!

Jouw Large crew

 

*We zullen de resultaten van de winactie via het opgegeven e-mailadres naar alle deelnemers sturen. Als je niet bij de gelukkige winnaars hoort, zul je alsnog een klein bedankje voor je deelname ontvangen.


De winnaars

  • Thomas K., Dortmund