Prijsvragen bij Large

Win 1 van de 3 Neal Preston boekpakketten!

Einddatum: 21.06.2020


Neal Preston is, zonder twijfel, een van de grootste muziek fotografen uit de 20e eeuw!

 

Hij heeft alle grootheden gefotografeerd: Led Zeppelin, Frank Zappa, The Rolling Stones, Bob Dylan, Queen en nog veel meer. Je herkent misschien de beroemde foto van Freddie Mercury, waarin hij achteroverleunt met een microfoon, de menigte van Wembley stadion achter hem, die als achtergrond diende voor de poster van de film Bohemian Rhapsody – dat is één van de werken van Neal Preston.

 

De foto’s van Neal Preston zijn op dit moment te zien in een tentoonstelling van de Lightpower Collection als groot formaat fine art prints. Lightpower is een internationaal gevestigd distributiebedrijf voor podium- en studioverlichting. De Lightpower Collection is ontstaan uit een bedrijfscultuur die in de loop der jaren is gegroeid. Het bestaat uit foto’s en originele albumhoezen van veel van de grootste fotografen en artiesten.

 

Met meer dan 70 werken is Neal Preston’s Rock’n’Roll fotografie het middelpunt van deze collectie. Preston’s archief is een van de meest uitgebreide ter wereld en bevat alle belangrijke artiesten uit de rockgeschiedenis. De foto’s tonen adembenemende momenten op het podium en intieme inzichten in de waanzinnige wereld van de rockmuziek en haar protagonisten!

 

 

De Backstage Club biedt je de kans om 1 van de 3 fotoboekpakketten te winnen.

Elk pakket bestaat uit:

1x Exhilarated and Exhausted
Een uitgebreide autobiografie met talloze foto’s en verhalen uit Preston’s 40-jarige carrière.

 

1x In The Eye Of The Hurricane
Bijna alle foto’s van Preson in de Lightpower Collection met vele verhalen, verteld door Neal Preston zelf en door zijn metgezellen.

 

1x Led Zeppelin by Led Zeppelin
Het enige officiële fotoboek voor de 50-jarige jubileum van één van de grootste rockbands allertijden – natuurlijk zou het niet compleet zijn zonder foto’s van Neal Preston.

 

 

 

Beantwoord onze prijsvraag en met een beetje geluk kan één van deze pakketten van jou zijn.

 

We duimen voor je.
Jouw Large Backstage Club crew


De winnaars

  • Kai S., Alfter
  • Annalena T., Buseck
  • Dora D., Stuttgart