Prijsvragen bij Large

PS4 Pro 500 Million Edition

Einddatum: 06.09.2020


PS4 fans opgelet!

Zin in een gezellige game-avond op de bank, maar je hebt niet de juiste console in huis?

Met de PS4 Pro 500 Million Limited Edition kun je niet alleen je favoriete games spelen, maar ook een cool stijlstatement maken. Als hij is ingeschakeld, kun je het verlichte interieur van de console zien, wat een bijzondere en unieke sfeer creëert.

De doorzichtige Playstation 4 Pro met 2 TB in donkerblauw is een gelimiteerde editie met slechts 50.000 exemplaren beschikbaar. Het wordt geleverd in een speciale verzameldoos met een koperen plaat op de voorkant, waar het gelimiteerde serienummer te zien is. Onze PS4 heeft het unieke nummer 2224.

De verzamelbox bevat ook een bijpassende doorzichtige DUALSHOCK 4 draadloze controller in donkerblauw met koperen details, een verticale standaard, een mono headset en een speciale Playstation-camera met standaard, eveneens in donkerblauw.

Beantwoord gewoon onze prijsvraag om kans te maken op een van de slechts 50.000 exemplaren van de PS4 Pro 5000 Million Limited Edition.

We duimen voor je,

Jouw Large crew

 

 

* Om je op de hoogte te brengen van de uitslag van deze prijsvraag, sturen we alle deelnemers een e-mail naar het opgegeven e-mailadres. Als je niet tot de gelukkige winnaars behoort, ontvang je een klein bedankje voor je deelname.


Exclusief

Dit is een exclusieve prijsvraag voor Backstage Club-leden!