Prijsvragen bij Large

Win 1 van de 2 Napoleon TravelQ™ PRO285X met onderstel!

Einddatum: 09.05.2021


Win 1 van de 2 Napoleon TravelQ™ PRO285X met onderstel!

BBQ fans opgelet - We hebben de perfecte prijs voor jou!

De zon komt tevoorschijn, de lente begint en het is weer de hoogste tijd om de BBQ aan te steken. Daarom geven wij exclusief in de Backstage Club de TravelQ mobiele propaangas BBQ van Napoleon Premium Grills weg. Een echte allrounder die je gemakkelijk meeneemt naar je favoriete BBQ-plek.

Met een royaal grilloppervlak van 54 x 37 cm is er genoeg ruimte voor al je favoriete eten - en dat van je gasten. De elegante, volledig zwarte afwerking met chromen details past bij elk exterieur. Het hoge deksel van gegoten aluminium tilt mobiel grillen tot een gastronomisch niveau. Hele kippen of kalkoenen, ribbetjes of heerlijke braadstukken - deze kleine barbecue kan het allemaal aan.

Met de twee roestvrijstalen branders kun je de temperatuur nauwkeurig regelen, net als bij de grote Napoleon-grills. Braden op hoog vuur is een koud kunstje. Deze grill biedt alles wat je nodig hebt voor perfect mobiel grillen - terreinwielen, eenvoudig inklappen en opzetten, compact opbergen en bevestigingsriemen voor propaangasflessen. De perfecte grill voor elk avontuur.

Deze professionele mobiele BBQ is gewoon onverslaanbaar en zal jouw ideale metgezel zijn voor het aankomende BBQ seizoen.

 

Beantwoord gewoon de vraag op de pagina en vul je gegevens in. Deze prijsvraag is exclusief voor Backstage Club-leden.

Nog geen lid? Daar kun je hier verandering in brengen.

 

We zijn nu al jaloers op de winnaar en we duimen voor je!

Jouw Backstage Club crew

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Exclusief

Dit is een exclusieve prijsvraag voor Backstage Club-leden!