Prijsvragen bij Large

Win een gloednieuwe CINEBAR 11 van Teufel!

Einddatum: 02.05.2021


Win een gloednieuwe CINEBAR 11 van Teufel!

Maak je klaar voor geweldige films!

Samen met onze vrienen van Teufel hebben we een exclusieve prijsvraag georganiseerd voor fans van film, muziek en gaming. We geven een gloednieuwe Teufel CINEBAR 11 weg.
De nieuwe CINEBAR 11 van Teufel behandelt jouw favoriete films, games en series zoals ze verdienen: diepe bas, warme stemweergave en sprankelende hoge tonen. De slanke soundbar wordt geleverd als set met de Teufel T 6 subwoofer, die ook handig onder de bank kan worden opgeborgen. Dankzij Bluetooth® 5.0 met aptX is een hoogwaardige draadloze muziekoverdracht vanaf smartphone, tablet of pc gegarandeerd. De geïntegreerde Dynamore®-technologie zorgt voor een betoverende geluidservaring.

Overtuigd? Doe dan mee met onze prijsvraag en maak kans om de nieuwe CINEBAR 11 te winnen.

Beantwoord gewoon de prijsvraag op deze pagina om mee te doen.  Deze prijsvraag is exclusief voor Backstage Club-leden. Nog geen lid? Verander dat hier.

 

Teufel is al lang een bevriend bedrijf van LARGE en zorgt al sinds 1979 met passie voor geweldig geluid. Het Berlijnse bedrijf Teufel levert al meer dan 40 jaar hoogwaardige audio-highlights en is een van de toonaangevende Duitse fabrikanten van stereoluidsprekers, soundbars en thuisbioscoopsystemen, Bluetooth-luidsprekers, koptelefoons en nog veel meer. En dat naast alle voordelen van rechtstreeks bij de fabrikant kopen.

Volg onze vrienden op social media om op de hoogte te blijven van al het nieuws!

We zijn al jaloers op de winnaar en we duimen voor je!

 

Jouw Backstage Club crew

 

*Om je op de hoogte te stellen van het resultaat van de prijsvraag, sturen wij alle deelnemers een e-mail naar het opgegeven adres.


Exclusief

Dit is een exclusieve prijsvraag voor Backstage Club-leden!