We gebruiken cookies om je relevante aanbiedingen buiten onze site te doen. Meer info

Retourservice

Het kan 14 dagen duren voor je pakketje door ons ontvangen en verwerkt is.

En zo moet het:

1. E-mailfactuur

Om je artikel te retourneren, dien je het blanco retourformulier dat bij de leveringsbevestiging zit uit te printen

Login

2. Reden voor retour

Daarna dien je de omschrijving van de artikelen, de artikelnummers en de maten van de artikelen die je wilt retourneren te noteren. Daarbij kun je ons ook laten weten of je een andere maat zou willen hebben.
Als alternatief kun je je klantenrekeningnummer en de informatie over de artikelen noteren op een stuk papier en deze toevoegen aan het pakket.

Retourformulier downloaden
Advertising material

3. Doe het retourformulier in je pakket

Vervolgens dien je het retourformulier toe te voegen aan het pakket, anders zijn we niet in staat de retourzending goed te identificeren.

Deliver

4. Verstuur het pakket

Je kunt gratis je pakketje via PostNL aan ons antwoordnummer retourneren. Schrijf onze gegevens op je pakketje en ga naar een PostNL-locatie voor je retourlabel. Stuur het pakket naar het onderstaande retouradres. Vraag altijd om een verzendbewijs met een Track & Trace barcode.

Woonachtig in Nederland:
Large Popmerchandising BV
Afdeling Retouren
Antwoordnummer 1113
3000 VB Rotterdam

Woonachtig in België:
EMP - Service des Retours
Noorderlaand 395
2099 Antwerpen
BELGIQUE

Deliver

Zodra we je retour ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een bevestiging per e-mail van de gewenste ruiling of terugstorting. Als je niet helemaal tevreden bent met de artikelen die je op onze website hebt aangeschaft, heb je het recht om deze binnen een periode van 30 dagen te retourneren. In het geval van een defecte levering (beschadigd pakket/verkeerde of ontbrekende artikelen) krijg je het complete aankoopbedrag (waarde van de artikelen + verzendkosten) binnen 30 dagen terug via de betaalmethode die gebruikt werd bij het plaatsen van de bestelling. Heb je nog vragen? Bel ons op 010-3058100 of stuur ons een e-mail:

mailbox@large.nl

Request