Retourservice

Het kan 14 dagen duren voor je pakketje door ons ontvangen en verwerkt is.

En zo moet het:

1. Retourformulier

Om een artikel te retourneren vragen wij je het retourformulier dat in je pakketje zit te gebruiken.

Login

2. Reden voor retour

Daarna kan je de omschrijving van de artikelen, de artikelnummers en de maten van de artikelen die je wilt retourneren noteren. Daarbij kun je ons ook laten weten of je een andere maat zou willen hebben.
Als alternatief kun je je klantenrekeningnummer en de informatie over de artikelen noteren op een stuk papier en deze toevoegen aan het pakket.

Retourformulier downloaden
Advertising material

3. Doe het retourformulier in je pakket

Vervolgens vragen we je het retourformulier toe te voegen aan het pakket, anders zijn we niet in staat de retourzending goed te identificeren.

Deliver

4. Verstuur het pakket

Je kunt gratis je pakketje via PostNL aan ons antwoordnummer retourneren. Schrijf onze gegevens op je pakketje en ga naar een PostNL-locatie voor je retourlabel. Stuur het pakket naar het onderstaande retouradres. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor u. Vraag altijd om een verzendbewijs met een Track & Trace barcode.


Woonachtig in Nederland:
Large Popmerchandising BV
Afdeling Retouren
Antwoordnummer 1113
3000 VB Rotterdam

Woonachtig in België:
Large powered by EMP - Retourservice
Noorderlaan 395
2099 Antwerpen
België

Deliver

Zodra we je retour ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een bevestiging per e-mail van de gewenste ruiling of terugstorting. Als je niet helemaal tevreden bent met de artikelen die je op onze website hebt aangeschaft, heb je een zichttermijn van 30 dagen. Na melding heb je nog 14 dagen om het artikel gratis terug te sturen. 
Conform de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel zullen wij het aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding voldoen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht; in ieder geval zullen voor terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping. Deze is een stuk onhandiger dan die van ons en je retour zal langer duren voordat het verwerkt is.Heb je nog vragen? Bel ons op 010-3058100 of stuur ons een e-mail:

mailbox@large.nl

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn losse tijdschriften, artikelen die speciaal voor jou zijn geproduceerd of aangepast en goederen die om hygiënische redenen niet kunnen worden geruild, tenzij de verzegeling nog intact is.

 

 

Request