De LARGE Christmas Family

Je familie kun je niet kiezen – een bekende tegeltjeswijsheid waaraan we tijdens de feestdagen herinnerd worden. Verschillende generaties komen samen om te eten, te drinken en cadeaus uit te wisselen. Helaas gaat dat niet altijd zonder ruzie en drama – geen familie is tenslotte perfect. Laat je inspireren door onze bijzondere familie. Aan de cadeaus zal het dit jaar dan niet liggen!

Oma Astrid

Oma Astrid kan altijd wel lachen om de flauwe grapjes van de familie en kan ieder jaar niet wachten tot de ze de kerstkitsch en kersttruien van zolder kan halen. Lachen om flauwe grappen is één ding, maar de hele familie kleden in lelijke kersttruien gaat velen te ver. Je zou bijna zeggen dat ze niet voor haarzelf doet, maar voor haar 'geliefde' schoondochter Chantal.

Naar personage

Opa Jaap

Terwijl de meeste bejaarden thuis op de bank zitten of bij elkaar op de koffie gaan, reist opa Jaap nog steeds alle festivals af. Kijk uit voor zijn looprekje in de moshpit! De bejaarde metalhead mist geen kans om te headbangen of te stagediven. Dat hij 's winters thuis moet blijven, betekent maar één ding: dat de volumeknop thuis naar rechts gaat! Voor hem geen Jingle Bells, maar Hell's Bells!

Naar personage

Moeder Chantal

Verwacht niet dat deze moeder een broodtrommeltje voor je klaarmaakt. Bij ouderavonden zijn de blikken steevast op Chantal gericht. Haar duistere outfits, gothic make-up en liefde voor het bovennatuurlijke botsen soms met haar werk als kleuterleidster. Rond de feestdagen is ze cynischer dan ooit en niet iedereen kan dat waarderen.

Naar personage

Vader Danny

Zo vader, zo zoon, behalve dan dat ze het nooit eens zullen worden over muziek - Danny is namelijk een echte rock-'n-roll liefhebber. Hij vindt zichzelf een hele coole vader en soms maakt hij dat ook waar. Zijn Elvis-imitaties zijn het hoogtepunt van menig werkuitje, hoewel de kinderen hun waardering meestal tonen met een facepalm. Hij voorziet anderen graag van zijn mening over hun muzieksmaak.

Naar personage

Zoon Max

Hij weet alles van fantasiewerelden en universa, ver ver weg, maar weet zelden de vuilnisbak of de wasmand te vinden. De muren van zijn kamer zijn bedekt met posters van superhelden en zijn kostbaarste verzamelfiguren beschermt hij met zijn leven. Hij zou liever op een paard of een draak rijden dan eindelijk zijn brommerrijbewijs halen. Het liefst voert hij eindeloze discussies met zijn moeder over het gebruik van zwaarden in huis.

Naar personage

Dochter Lisa

Lisa, ook bekend als babydreamdestroyer, is niet van haar console weg te slaan. Hele dagen en nachten vecht ze zich een weg door virtuele werelden. Als zelfverklaarde ‘couch potato’ kun je vaak letterlijk niet om haar heen. Familieleden moeten dan ook oppassen dat ze niet in haar livestream terechtkomen. Dankzij haar buitengewone gaming skills heeft ze namelijk een enorm aantal volgers verzameld.

Naar personage

HAPPY END?

"Drijft die rare neef je tot wanhoop met zijn ongepaste grappen? Kan opa het niet laten om zijn favoriete platen veel te luid op te zetten? Blijft oma maar zeuren hoe leuk die zelfgebreide kersttrui je zal staan? Haal diep adem en bewaar de vrede, want je blijft toch familie van elkaar… De LARGE CHRISTMAS FAMILY wenst je vredige feestdagen en heel veel shopplezier!"