Into The LimeLight festival 2013

Op 30 november 2013 wordt door LimeLight Producties het Into The LimeLight festival 2013 georganiseerd in Azotod De Meern (Utrecht).

Tijdens dit festival zullen vijf bands optreden.

Spoil Engine (Belgie) Spoil Engine is een Vlaams Nederlands metal band met een Nederlandse zanger. Hun muziek wordt omschreven als melodieuze thrash metal, ook wel moderne metal. Belangrijkste inspiratiebron voor de band's 90's metal bands als Pantera, Machine Head, Slipknot evenals "New Wave of American Heavy Metal 'bands. Izegrim (Nederland) Izegrim is snel, bruut maar bovenal een van de beste death / trash metal bands Holland te bieden heeft. We zijn erg blij om hen te verwelkomen op onze fest. Met de net uitgebrachte CD "Congres van de Insane" is Izegrim op weg naar de top. Martyr (Nederland) Wat zou ons festival zijn zonder onze goede vrienden van Martyr. Een van de eerste bands in ons rooster. Samen met DPS produceerden we de clip D.I. Martyr is altijd een garantie voor een zeer spannend en spectaculair optreden.

Wolfen (Duitsland)

Wolfen staat stilistische ergens tussen grip- en melodieuze thrash metal. Een absolute must see. Power, fun en kick ass. Deze mannen uit Duitsland staan garant voor een lekkere show met pakkende nummers. Only Fate Remains (Nederland) Only Fate Remains staat voor een combinatie van rock / metal met sterke melodieën, beïnvloed door gothic, atmosferische, melodieuze en progressieve invloeden, in combinatie met de krachtige, heldere, rockstem van Eva Kokken.

De deuren gaan open om 19:00 uur en het festival is afgelopen om 00:15. Kaarten in de voorverkoop kosten € 10,00 en aan de kassa € 12,50.

Meer informatie kun je vinden op http://www.intothelimelight.net

Categorieën: ingezonden Large Popmerchandising

Tags: 2013 festival Into The LimeLight Izegrim martyr only fate remains Spoil Engine wolfen | permalink

Artikel delen: