Line-up Pedro Pico Pop Festival compleet

RAALTE – Het Pedro Pico Pop festival in Raalte heeft haar line-up compleet. De 9e editie van dit popfestival telt nu meer dan 30 acts, verdeeld over 5 podia in en rondom een voormalige betonfabriek in Raalte. Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 juni.

  Nieuwe namen

De nieuwste toevoegingen aan de line-up zijn onder andere The Doots, Willie Darktrousers, Naturlich III, DJ Bolinski en Pauluz. The Doots maken aanstekelijke rockmuziek en Willie Darktrousers noemt zich geen singer/songwriter maar liever een troubadour. Met een oude gitaar om zijn nek en een grote zwarte hoed op zijn hoofd zingt Willie spijkerharde liedjes over de rare spelingen van het lot. Grote namen op het festival zijn dit jaar Handsome Poets en Beef. Daarnaast staan optredens gepland van onder andere John Coffey, Traumahelikopter, Jaya The Cat, Seven League Beats featuring Rico & Typhoon, DJ Kypski en Soul Sister Dance Revolution.

Timetable

Om als bezoeker het hoofd boven water te houden tussen al deze acts is er op de website van Pedro Pico Pop een blokkenschema te downloaden. Op deze timetable is de exacte speeltijd van elke artiest te zien, verdeeld over de verschillende podia.

Promovideo

Voor komende editie heeft Pedro Pico Pop een promovideo online gezet. De video met een vijfjarige hoofdrolspeler kun je hier bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=TrNhi9SXrac&feature=youtu.be

Over Pedro Pico Pop

De 9e editie van het Pedro Pico Pop festival vindt op 8 juni 2013 plaats op een unieke locatie: een verlaten betonfabriek in het Overijsselse Raalte. Tussen en in de oude fabriekshallen kan het publiek genieten van tientallen acts uit binnen- en buitenland, verspreid over meerdere podia. Het popfestival wordt nog eens extra bijzonder aangekleed door de kunstinstallaties van RAUW! Kaarten zijn in de voorverkoop te koop voor € 15,00, aan de kassa voor € 19,00. Meer informatie kun je hier vinden.

Wil jij ook zo'n gaaf Pedro Pico Pop shirt? Bestellen kan door op de afbeelding te klikken.

2013                 2013

Categorieën: ingezonden Large Popmerchandising

Tags: 2013 bekend festival Large line line-up pedro pico pop popmerchandising up | permalink

Artikel delen: