Metal In Flanders

Vlaamse metalbeloften krijgen podium op Metal in Flanders

Op 10 november 2012 vindt in Oudenaarde de eerste editie van het muziekevenement Metal in Flanders plaats. Headliner is de Vlaamse metalband Spoil Engine, die al driemaal op Graspop Metal Meeting en eenmaal op Pukkelpop het testosterongehalte de lucht in joeg. Het festival wil talentvolle Vlaamse bands een podium bieden.

https://www.youtube.com/watch?v=6VXwrC4HXRg&list=PLBCDA1CE849E82012&feature=player_embedded

Metal in Flanders geeft jonge Vlaamse wolven de kans hun tanden te laten zien en headbangend Vlaanderen te veroveren. Vergezeld van een bekendere headliner brengen ze namelijk het beste van zichzelf op 10 november in evenementenhal Qubus te Oudenaarde.

Op de eerste editie van het evenement laten de bands Saille (dit jaar op Graspop), Guilty As Charged (finalist van de Wacken Metal Battle), Poseydon en Scutigera de Qubus op zijn grondvesten daveren, waarna Spoil Engine als sluitstuk het dak er finaal af blaast.

Metal in Flanders vindt plaats op 10/11/2012 in de Qubus te Oudenaarde. De deuren openen om 18.30 uur. Tickets in voorverkoop kosten 8 euro, aan de kassa 10 euro. Tickets kunnen besteld worden via tickets@metalinflanders.be.

  Lees hier meer info

Categorieën: ingezonden Large Popmerchandising

Tags: België Graspop Large Metal In Flanders popmerchandising Pukkelpop Qubus Spoil Engine Vlaamse | permalink

Artikel delen: