Review Kim Ter Stege - Vans Beanie

Kim ster Stege heeft een review geschreven over de Vans Beanie die ze bij Large vandaan heeft. Ze schrijft op haar blog voornamelijk over beauty, afgewisseld met columns en blogposts over fashion en lifestyle. Zoals ze zelf omschrijft: "Ik schrijf met een persoonlijke touch, humor en mijn eerlijke mening. Elke dag staan er 1 of 2 verse blogposts of een filmpje online."

 

MUST HAVE – Vans Beanie

22 Feb

Aan dit wisselvallige weer heb je helemaal niets, je weet niet waar je aan toe bent. De ene dag is het heerlijk om te fietsen, maar de volgende dag vriezen de oren van je hoofd. De laatste tijd draag ik dus ook veel beanies en mutsen, zeker nu ik zo’n super kort haar heb.  Een zwarte beanie is dus altijd handig, lekker makkelijk te combineren en uiteraard warm.

IMG_8450 IMG_8451

Deze zwarte beanie van Vans is van 100% polyacryl gemaakt, lekker zacht en er zit een goede rek in (dus geschikt voor grote en kleine hoofdjes!). Op de foto hierboven zie je het label wat op de muts zit, Vans “off the wall” staat erop.

IMG_8452

De beanie is zo comfortabel om te dragen omdat hij niet te strak is en dus niet drukt tegen je hoofd, ook is die niet te glad waardoor het afglijd. De ideale beanie vind ik ‘m, ook voor op de fiets!

Je kunt deze beanie op veel verschillende manieren dragen; niet omgeslagen waardoor die aan de achterkant wat ruimte overheeft en ‘hangt’ (zo draag ik mijn beanies). Ook kun je ‘m omslaan en dus ‘strakker’ rond je hoofd dragen en natuurlijk kun je hem helemaal of half op je hoofd.

Deze super comfi, zachte en mooie beanie kost 19,95 euro. Zeker de prijs waard want hij gaat goed mee, je kan er wel een aantal jaar mee doen. Ik zit er over na te denken om ook de grijze variant te kopen.

Je kunt deze beanieen vele andere beanies en mutsen op Large.nl vinden.

 

Categorieën: ingezonden Large Popmerchandising

Tags: beanie Kim ter Stege Large mismoedig popmerchandising review vans | permalink

Artikel delen: