Voorverkoop Metal in Flanders verlengd!

Op 10 november is het zover! Dan zal de Qubus in Oudenaarde voor het eerst in zijn geschiedenis het decor vormen voor een Metal-festival. Het moment om Spoil Engine als headliner te programmeren, kon niet beter gekozen zijn: een drietal weken geleden bracht de band zijn derde studioalbum uit, dat in verschillende reviews hoge toppen scheert. Niet voor niets tekende de band onlangs een contract met Livenation, stonden ze op de cover van Rock Tribune, en wordt hun cd verdeeld door Universal. Kwaliteit is dus gegarandeerd!

Wegens de grote vraag naar tickets in voorverkoop na de deadline, heeft de organisatie besloten om de voorverkoop te verlengen tot en met woensdag 7 november 2012. Via voorverkoop betaal je 8 euro, aan de kassa 10 euro (dat is 2 euro per groep!)  De deuren van de Qubus gaan open om 18u30. Hieronder de affiche: Time schedule:  19u-19u30     Scutigera 20u-20u30     Poseydon 21u-21u30     Saille (opende Graspop 2012) 22u30-23u30  Guilty As Charged (finalist Wacken Metal Battle) 24u00-01:30  Spoil Engine (3x Graspop, 1x Pukkelpop) Nieuw album The art of imperfection! (Klik op de banner om naar de website te gaan)

Categorieën: ingezonden Large Popmerchandising

Tags: guilty as charged Large Metal In Flanders oudenaarde popmerchandising Saille. Poseydon Scutigera Spoil Engine | permalink

Artikel delen: