UFO toegevoegd aan CityRock Eindhoven

CITYROCK17_Large_bannerBehalve de Zweedse rocklegende Europe zijn ook UFO en Navarone toegevoegd aan het programma van CityRock Eindhoven, wat op vrijdag 8 september voor de eerste keer plaatsvindt in Klokgebouw Eindhoven. Binnenkort worden er nog twee namen toegevoegd en de verkoop van de 500 Early Birds á € 29 (excl. servicekosten) is inmiddels in volle gang. Zodra de Early Birds uitverkocht zijn, gaan de tickets voor € 35 (excl. servicekosten) over de toonbank. Kaarten zijn te koop via www.ticketmaster.nl en in juli geven we bij Large ook nog kaarten weg!

Het succesverhaal van de Britse rockband UFO begint in 1969 in Londen, wanneer zanger Phil Mogg, drummer Andy Parker, gitarist Mick Bolton en bassist Pete Way de band oprichten. Door de jaren heen ontwikkelt de band een geheel eigen stijl en weet het mensen te raken met klassieke rocknummers zoals ‘Doctor Doctor’, ‘Shoot, Shoot’, en ‘Rock Bottom’. In 2015 bracht UFO het meest recente en alweer 22ste studio-album ‚A Conspiracy Of Stars‘ waarop de band het klassieke UFO-combineert met de inbreng van bassist Rob De Luca. Laatstgenoemde speelt sinds 2012 in de band en schreef ook nummers voor de laatste plaat.

De Nederlandse rockband Navarone brengt in 2012 het debuutalbum ‘A Darker Shade of White’ uit. Met deze plaat kreeg de band in zowel binnen- als buitenland veel lof, voornamelijk vanwege de innovatie manier waarop Navarone jaren ‘70 rock interpreteerde. Afgelopen maand bracht het vijftal alweer het derde album uit, ‘Oscillation’, die direct binnenkwam op nummer tien van de Nederlandse album top T100. Op het podium staat de band bekend om zijn energieke shows en verschillende tourdata in Nederland zijn dan ook al uitverkocht. Ook vanavond staat er een volle zaal op de agenda, ditmaal is Effenaar Eindhoven aan de beurt. Navarone is een band om goed in de gaten te houden, en niet te missen op CityRock!

CITYROCK17_Large_bannergrt

Binnenkort worden er nog twee namen toegevoegd aan het programma van CityRock Eindhoven.

CityRock Eindhoven Vrijdag 8 september 2017 Klokgebouw, Eindhoven Met: Europe, UFO en Navarone + 2 acts tba Deuren open: 16.00 uur Aanvang: 17.00 uur Tickets: Early-bird (500 stuks): € 29 (excl. servicekosten) / Regulier: € 35 (excl. servicekosten) Ticketlink: http://www.ticketmaster.nl/event/183419

The post UFO toegevoegd aan CityRock Eindhoven appeared first on Large-Blog.

Categorieën: LARGE nieuws Large Popmerchandising

Tags: cityrock Europe festival Klokgebouw Navarone UFO | permalink

Artikel delen: