Black Tusk & Fight Amp in Metropool

Aankomende zondag een mooie double bill voor de liefhebbers van het betere gitaargeweld: op zondag 6 oktober komen Black Tusk en labelgenoten Fight Amp naar Metropool in Hengelo voor hun enige show in Nederland dit jaar.

Headliner van de avond is Black Tusk. De band omschrijft hun geluid zelf als southern metal, maar ook doom, sludge en stoner is terug te horen in de agressieve sound van de band uit Savannah, Georgia. Baroness en Kylesa komen ook uit deze stad, dat dus gerust als een muzikaal broeinest bestempeld kan worden. Black Tusk tourde in het verleden dan ook samen met Baroness maar ook met Skeleton Witch, Mastodon en Kvelertak. Het trio heeft meerdere albums uit waarvan de EP ‘Tend No Wounds’ uit 2013 de meest recente is. De EP is geproduceerd door de Philip Cope, de gitarist van Kylesa.

De band Fight Amp vergezelt Black Tusk op deze Europese tour. De noiserock meets punk meets hardcore crossover doet in de verte wel wat denken aan Jezus Lizard, maar dan met meer punk invloeden. De band bracht sinds 2008 meerdere albums en EP’s uit. Zondag dus live te aanschouwen in Metropool!

Wil jij gratis tickets winnen voor dit concert? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met Metropool 2x2 tickets weg te geven. Stuur een email met je naam en adresgegevens naar: prijsvraag@large.nl  met onderwerp "BLACK TUSK". Op vrijdag 4 oktober kiezen wij twee willekeurige winnaars uit die een bevestiging krijgen per e-mail. Good luck!

  Voor meer informatie over dit concert klik hier.

Categorieën: nieuws Large Popmerchandising

Tags: Baroness black tusk concert fight amp kvelertak kylesa Large metal metropool oktober rock show southern spelen tour | permalink

Artikel delen: